31-jarige man overleden in AZP Paramaribo na verkeersongeval – politie Suriname

politie Suriname
Helaas weer een dodelijk verkeersslachtoffer in Suriname. Een 31-jarige man is overleden in het ziekenhuis te Paramaribo. Lees het uitgebreide officiële politierapport omtrent het ongeval en bekijk de identiteitsgegevens van het slachtoffer.
Verkeer Suriname

De 31-jarige bestuurder Rachid Tjon Affo, die samen met een de mede- inzittende, op maandag 24 juni in zijn vrachtwagen nabij de brug te Mozeskreek van de weg was geraakt, is op zaterdagmiddag 29 juni in het Academisch Ziekenhuis te Paramaribo overleden.

[quads id=1]

Ziekenhuis Paramaribo

Rachid Tjon Affo had onder andere een beenfractuur opgelopen en zat bekneld in het voertuig. Hij was met behulp van de brandweer uit de vrachtwagen bevrijd. Het ontzielde lichaam van de heer Rachid Tjon Affo is na overleg met het Openbaar Ministerie afgestaan aan zijn nabestaanden.
De verkeersbarometer staat met het overlijden van dit verkeersslachtoffer landelijk op 37.

[quads id=1]

Verkeersongeval

De politie schreef eerder vandaag het volgende over het ongeluk: De politie van het bureau Apoera kreeg in de vroege ochtend van dinsdag 25 juni de melding van het Command Center dat een verkeersongeval plaats gevonden had nabij de Mozeskreek. Namelijk dat een vrachtwagen nabij de brug in de kreek was beland en dat iemand bekneld zat in het voertuig.

politie Suriname

31-jarige man

Politieambtenaren van Apoera, bijgestaan door leden van de plaatselijke brandweer, gingen ter plaatse voor onderzoek. Zij troffen inderdaad een vrachtwagen langs de over van de kreek aan. De 31- jarige bestuurder Rashied, T. zat daarbij bekneld in de cabine van het voertuig. Hij had een rechter onderbeen fractuur opgelopen. Het slachtoffer reed samen met een andere man in de wagen.

[quads id=1]

Volgens verklaring van de mede-inzittende daalde Rashied met de vrachtwagen van de Van Amsberg. Dat tijdens het afdalen de remmen van de vrachtwagen onklaar raakten waardoor het voertuig met hoge snelheid van de berg rolde. Voorts dat op dat moment een ander voertuig voor de vrachtwagen uit reed. Om een aanrijding te voorkomen maakte Rashied een uitwijk manoeuvre naar links met het gevolg dat de vrachtwagen op de oever van de Mozeskreek terecht kwam.

[quads id=1]

Het scheelde niet veel of de vrachtwagen was in de kreek beland. De mede inzittende was met de schrik vrij gekomen. De brandweerlieden wisten Rashied uit het voertuig te krijgen waarna hij in de pro wagen werd overgebracht naar de polikliniek van Apoera voor het krijgen van medische hulp. Inmiddels is dit slachtoffer ter verpleging opgenomen in het Academisch Ziekenhuis te Paramaribo. Waar hij dus vandaag is komen te overlijden

Bron:

Bestuurder en mede-inzittende betrokken bij een verkeersongeval

Foto van Dionne

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland