Voor dood achtergelaten man alsnog overleden in ziekenhuis Paramaribo (video’s)

politie Paramaribo
Heel erg dit: Een autobestuurder heeft vorige maand aan de Anamoestraat te Paramaribo een voetganger genaamd Clifton Boerleider, aangereden en in hulpeloze toestand achtergelaten.

[quads id=1]

Het slachtoffer is helaas overleden in het AZP ziekenhuis te Paramaribo. Bekijk nogmaals naar de video’s van de vreselijke aanrijding. Dit is toch niet normaal. Hoe kan een mens een ander mens dit aandoen? Wij van FamilieNieuws wensen alle nabestaanden heel veel sterkte met dit verschrikkelijke verlies.

[quads id=1]

Aanrijding Paramaribo

De Ware Tijd Suriname schreef het volgende hierover: Slachtoffer aanrijding Anamoestraat te Paramaribo overleden. De vijftigjarige Clifton Boerleider die in mei aan de Anamoestraat werd aangereden, is zondagochtend in het ziekenhuis overleden. Dit bevestigt zijn familie tegenover de Ware Tijd.

[quads id=1]

Vorige maand

Boerleider werd op 16 mei in de vroege ochtend aangereden aan de Anamoestraat te Paramaribo. Op camerabeelden was te zien hoe de veroorzaker, autobestuurder Regillio M., terugkeerde en even pols hoogte nam. Daarna reed hij in volle vaart weg. Boerleider, die onder meer een barstwond aan het hoofd had, werd afgevoerd naar het ziekenhuis waar hij werd verpleegd op de Intensive Care Unit.

[quads id=1]

Hij keerde terug

Na een tip werd de verdachte Regillio M. in beeld gebracht en op zijn woonadres aangehouden door het Arrestatieteam. Het voertuig, waarmee hij de aanrijding had gemaakt, werd bij een spuiter aangetroffen en in beslag genomen. De wagen was intussen hersteld. Onder meer waren kapotte lampen vervangen en was de auto opnieuw gespoten. Met de dood van Boerleider staat de verkeersbarometer landelijk op 37.

Bekijk hier nogmaals de video’s:

[quads id=1]

Eerdere berichten:

Vermoedelijke doorrijder aangehouden door politie Suriname – Clifton Boerleider nog steeds in het ziekenhuis te Paramaribo – (video’s)

Clifton Boerleider (boeroe) voor dood achterlaten door autobestuurder in Paramaribo. Beloning van 500 euro (video’s en foto’s)

Bron:

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2019/06/30/slachtoffer-aanrijding-anamoestraat-overleden/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland