Dronken Giovanni rijdt in op politie man in Suriname

politie Suriname
De 35-jarige Giovanni is opgesloten door de politie nadat hij probeerde in te rijden op een politie agent tijdens een verkeerscontrole in Suriname

[quads id=1]

Daarna reed hij door. Het bleek dat hij veel te veel had gedronken. Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie. Weten mensen nu nog steeds niet dat drank achter het stuur problemen kan geven. Wilde deze man de politieagent vermoorden?

[quads id=1]

Politie Suriname

Politie Suriname schreef het volgende: Dronken bestuurder opgesloten en zijn rijbewijs is ingevorderd. Het rijbewijs van de 35-jarige autobestuurder Giovanni, H. is tijdens een snelheidscontrole in de Saramaccaweg ingevorderd.

Stopteken

De politieambtenaar van het bureau Groningen gaf op dinsdag 25 juni, tijdens een snelheidscontrole, het stopteken aan Giovanni. In plaats om te stoppen, reed Giovanni op die agent af.

[quads id=1]

De wetsdienaar wist zichzelf in veiligheid te brengen door op zij te springen. Giovanni is door gereden.

Onder invloed

Het gelukte de politie om Giovanni te Uitkijk tot stoppen te brengen en aan te houden. Hij bleek onder invloed van alcohol te zijn. Giovanni werd overgebracht naar het politiebureau en werd onderworpen aan een blaas- en ademanalysetest.

[quads id=1]

Ademtest

Giovanni bleek bij de blaastest ver boven de toegestane microgram promillage alcohol gedronken te hebben. Hij blies 500 microgram per liter uitgeademde lucht, terwijl hij bij de ademanalysetest 360 microgram alcohol per liter uitgeademde lucht uit blies. Het toegestane alcoholpromillage is 220 microgram.

Openbaar ministerie

Na overleg met het Openbaar Ministerie is Giovanni door de politie in verzekering gesteld en is zijn rijbewijs ook ingevorderd.

Bron:

Dronken bestuurder opgesloten en zijn rijbewijs is ingevorderd

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland