Wegen Paramaribo worden aangepakt – ministerie Suriname

Paramaribo ministerie
Na een kleine regenval staan sommige wegen helemaal onder water. Dat kan toch niet? Het is tijd om de wegen aan te pakken en om de gemeenschap van dienst te zijn! Het ministerie van OWT & C in Suriname is daarom goed bezig.

[quads id=1]

Ze werken nu hard aan de wegen in de woonomgeving van Ramgoelam te Latour en Menkendam te Paramaribo. Bekijk het bericht voor meer informatie. En deel het met anderen zodat ze op de hoogte zijn. Goed toch? Welke wegen moeten ze nog meer aanpakken?

[quads id=1]

Wegen in Paramaribo

Website de boodschap schreef het volgende hierover: Wegen Ramgoelam en omgeving worden aangepakt. Het ministerie van Openbare Werken, Transport & Communicatie (OWT & C) is thans drukdoende met de uitvoer van het landelijke bestratingsproject fase 1. Dit project wordt ook in de woonomgeving van Ramgoelam te Latour en Menkendam uitgevoerd.

Binnenwegen

Hierbij zijn het er vijf binnenwegen die aangepakt worden. De werkzaamheden houden onder andere in, de aanpak van de riolering voor een betere afwatering en ook het bestraten van de wegen.

[quads id=1]

Minister Vijay Chotkan van OWT & C bracht onlangs een orientatiebezoek aan het gebied Ramgoelam. Daarbij voerde de bewindsman gesprekken met enkele buurtbewoners die ingenomen zijn met de uitvoer van dit project.

Tijd om de wegen aan te pakken!

“Het is tijd om de wegen aan te pakken en de gemeenschap van dienst te zijn. We zijn bezig met een integrale aanpak om de mensen uit de misère te halen van wegen die moeilijk begaanbaar zijn en bij een regenval onder water lopen.” Minister Chotkan benadrukt dat niet alleen het gebied Ramgoelam wordt aangepakt, maar dat er ook andere projecten zijn, die aan de beurt komen.

Paramaribo ministerieHet moet er in resulteren dat de straten in Paramaribo na de aanpak goed en droog blijven. Na de ontwatering worden de wegen bestraat.

[quads id=1]

Kleine regenval alles al onder water

Satish Mohan, onderdirecteur Natte Civiel Technische Werken van OWT&C zegt dat het van belang is om deze wegen aan te pakken. Bij een kleine regenval stonden ze al blank. Dat alles moet straks tot het verleden gaan behoren.

Bron:

https://www.deboodschap.today/wegen-ramgoelam-en-omgeving-worden-aangepakt/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland