Politie Suriname lost schoten voor man met houwer op school

broer Suriname
Een man bevond zich met een houwer op een school in Suriname. Toen de agenten arriveerden rende hij ze achter na met een houwer

[quads id=1]

De politie loste schoten en kon de man, na een hevig gevecht waardoor de agenten gewond raakten, aanhouden. Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie. Het is niet de eerste keer dat de politie aangevallen wordt door een persoon met een houwer die het niet allemaal op een rijtje heeft. Hoe bescherm je jezelf tegen zo iemand?

[quads id=1]

Politie Suriname

Politie Suriname schreef het volgende hierover: Geestesgestoorde man gaat schoolerf op met scherpvoorwerp. De politie van het ressort Lelydorp kreeg op vrijdag 28 juni de telefonische melding, dat een man zich op het schoolerf van de Ugenio Pacellischool in Suriname bevond met een houwer in zijn bezit.

[quads id=1]

School in Suriname

Twee wetsdienaren begaven zich zo snel mogelijk naar de school. Toen de man de politieambtenaren zag rende hij hun richting op met de houwer in de hand. De agenten brachten zich zelf in veiligheid en vroegen om assistentie van andere collega’s.

Waarschuwingsschoten

Op een gegeven moment rende de man in kwestie weg. De twee agenten gingen hem achterna samen met andere collega’s die assistentie kwamen verlenen. Op een bepaald moment bleef de man staan en legde de houwer neer nadat enkele waarschuwingsschoten gelost waren.

[quads id=1]

Agenten mishandeld

Vervolgens werd hij door de politie aangehouden. Dat ging niet zonder slag of stoot. Twee agenten liepen kneuzingen aan hun armen op en moesten medisch behandeld worden. De man maakte een verwarde indruk.

Een patiënt

Nadat de man naar het politie bureau was gebracht deed een broer van hem het bureau aan en verklaarde dat de man de 44- jarige Eduard,K. is en dat hij een Psychiatrisch patiënt is. De politie zal na overleg met het Openbaar Ministerie de nodige maatregel tegen Eduard,K. treffen.

Gerelateerde berichten:

Video Update – Politieman in Suriname schiet man dood die hem aanvalt met een houwer

30-jarige stormt politiebureau binnen met houwer en wil bloedbad aanrichten

Bron:

Geestes gestoorde man gaat schoolerf op met scherpvoorwerp

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland