Opgelet! SZF Suriname beëindigt samenwerking met bepaalde specialisten

szf Suriname
Opgelet! Ben je SZF verzekerd en ben je onder behandeling van de volgende specialisten in Suriname? Maak dan dringend even contact met de verzekering.

[quads id=1]

Het ziekenfonds heeft namelijk de samenwerking met hen beëindigd. Bekijk het bericht voor meer informatie omtrent de specialisten. Geef het door aan een ieder zodat ze op de hoogte zijn. Lees ook de brief van de regering hierover. Snappen jullie aan de hand van de brief waarom ze dit doen? Kan het eigenlijk wel zomaar?

[quads id=1]

SZF Suriname

Starnieuws Suriname schreef het volgende hierover: SZF beëindigt overeenkomst met aantal specialisten. De Stichting Staatsziekenfonds (SZF) heeft de dienstverlenersovereenkomst met enkele specialisten beëindigd. Het gaat om de chirurg drs. M. Mohab Ali (per 29 mei), de psychiater drs. R. Nanda (per 15 augustus) en de dermatoloog drs. J. Chan Pin Jin (per 1 augustus).

[quads id=1]

Persbericht

Het SZF zegt in een persbericht dat het besluit is genomen om het verschil in inzicht bij het beoordelen van de dienstverlening en om chaos in de zorg te voorkomen en strikte rechtmatigheid te waarborgen.

Aan deze specialisten is gevraagd om de medische dossiers van desbetreffende patiënten ter beschikking te stellen aan betrokkenen, zodat de medische zorg ongestoord kan worden voortgezet, zegt het SZF.

Huisartsen van Suriname

Aan alle huisartsen in Suriname is gevraagd om patiënten die onder behandeling van deze specialisten zijn/waren te verwijzen naar een andere specialist met wie het SZF wel een samenwerkingsovereenkomst heeft.

[quads id=1]

Maak contact

SZF-verzekerden kunnen bij eventuele vragen en of onduidelijkheden, contact maken met de afdeling Voorlichting & Klantenservice van de Stichting Staatsziekenfonds.

brief

Lees onderstaande brief vanuit de regering

ziekenhuis Suriname

Bron:

http://www.starnieuws.com/index.php/welcome/index/nieuwsitem/53374

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland