Onze geliefde man en vader Henny Mac Donald uit Paramaribo is overleden

overleden Paramaribo
Mevrouw Cynthia en kinderen Jurgen, Tiffany, Meggie, Meagan en Tyrone maken bekend dat hun geliefde man en vader Henny Mac Donald uit Paramaribo is overleden. Hij was werkzaam bij het Nationaal Leger Suriname. De uitvaart vindt VANDAAG plaats geef het door aan belanghebbenden

Overleden

[quads id=1]

Henny Mac Donald

De singinetie word gehouden op vrijdag 28 juni van 20:00 uur tot 24: 00 uur in het MBK-Noord aan de Verlengde Gemenelandsweg #59 te Paramaribo

Op zaterdag 29 juni is er vanaf 13:15 uur – 14:15 uur gelegenheid tot afscheid nemen in het Memre Boekoe – Kazerne te Paramaribo (MBK-Noord) gevolg door een rouwdienst van 14:00ur – 16:00uur. Na de dienst vertrekt de stoet naar Rene’s Hof aan de Waakhuyzenlaan te Paramaribo alwaar wij hem om 16:30 uur aan de schoot der aarde zullen toe vertrouwen. Op de begraafplaats zal er geen gelegenheid meer zijn tot het nemen van afscheid.

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland