Mijn zoon, partner en onze vader Imro Kapel is overleden in Amsterdam

overleden Amsterdam
Hierbij maken de families Elshot, Sleeswijk, Bouterse en Kapel bekend dat Imro Kapel is overleden in Amsterdam. Hij was een lieve zorgzame zoon, partner, onze alllemans vader, broer, schoonvader, opa en vriend. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie omtrent de uitvaart en geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Verdrietig maar dankbaar, wetend dat hij van het leven heeft genoten, hebben wij afscheid moeten nemen van mijn lieve zorgzame zoon, partner, onze alllemans vader, broer, schoonvader, opa en vriend

Imro John Kapel

Geboren Curaçao 30-6-1948
Overleden Amsterdam 26-6-2019

Er is gelegenheid tot afscheid nemen op woensdag 3 juli van 17.00 tot 18.30 uur in het uitvaartcentrum Zuid, Fred Roeskestraat 91, 1076 EC te Amsterdam.

De plechtigheid voorafgaand aan de crematie zal plaatsvinden op donderdag 4 juli om 15.30 uur in de aula van crematorium De Nieuwe Ooster, Kruislaan 126, 1097 GA te Amsterdam.

Namens de nabestaanden:
de familie

[quads id=1]

overleden Amsterdam

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar info@familienieuws.com of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland