Wederom gewelddadige beroving te Krakaweg Suriname – man beroofd en neergeschoten

vakantie Paramaribo
Dit is echt erg. Weer een brute beroving aan de Krakaweg in Suriname. Meerdere mensen zijn beroofd door 3 criminelen.

[quads id=1]

Een 25-jarige man werd hierbij neergeschoten. Bekijk het bericht voor meer informatie. Is dit gebied populair voor rovers? Of is het gewoon toeval?

[quads id=1]

Beroving Suriname

Suriname Times schreef het volgende: Jongeman beroofd en beschoten Krakaweg. Een 25-jarige jongeman is woensdag beroofd en beschoten aan de Krakaweg. Hij liep een schotverwonding aan zijn rechterbovenbeen op. Hij zat samen met een ander in de auto. Uit verklaring van de slachtoffers blijkt dat zij reden over de Krakaweg en stopten ter hoogte van Cabendadorp in Suriname waarbij een van hen zou uitstappen.

[quads id=1]

Op de weg

Op gegeven moment stopte een blauwe wagen achter het voertuig van de benadeelden.

Het kenteken en het merk van de vluchtauto zijn onbekend. Vervolgens stapten drie ongemaskerde mannen uit het voertuig van wie een gewapend was met een jachtgeweer.

[quads id=1]

Met jachtgeweer

De gewapende rover schoot in het been van de 25-jarige jongeman. Zij maakten van dit slachtoffer SRD 1500 en 230 euro buit. Van het ander slachtoffer is SRD 2500 en USD 200 gestolen. Na de daad reden zij weg, maar het is onbekend in welke richting zij gingen. Bij de politie Suriname is aangifte gedaan van deze roofoverval.

[quads id=1]

Politie Suriname

Bij haar kwam de melding binnen dat er een slachtoffer van beroving met schotverwonding was. Zij ging naar de plaats voor onderzoek. De politie is bezig de criminelen op te sporen

Gerelateerde berichten:

Partner van de doodgeschoten Zillavana: Ik moest platliggen en hoorde nog een schot. ~ Roofmoord Suriname

Meer over brute roofmoord Suriname. Politie heeft meerdere mensen opgepakt

Bron:

Jongeman beroofd en beschoten Krakaweg

Geschreven door TATJANA MUSKIET
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland