Trevor verdacht van stelen tas met SRD en valuta – Politie Suriname

politie Suriname
Trevor is een oude bekende van de politie in Suriname. Hij wordt verdacht van diefstal. Het zou gaan om een tas met geld. Die zou hij uit een voertuig hebben gestolen.

[quads id=1]

De politie heeft zijn foto vrijgegeven. Bekijk onderstaand officieel politiebericht voor meer informatie.

[quads id=1]

Politie Suriname

Politie Suriname schreef het volgende: Arrestatie Team houdt Trevor aan voor diefstal. De oud bekende van de politie Trevor, G. is op dinsdag 25 juni aangehouden door het Arrestatie Team.

[quads id=1]

Een tas met geld

Trevor wordt ervan verdacht diefstal uit een voertuig te hebben gepleegd waarbij er een tas met geldbedragen in SRD en US dollars en andere belangrijke documenten zijn weggenomen.

[quads id=1]

Hij is opgesloten

Trevor is na zijn aanhouding op zijn ouderlijke adres overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten die belast is met het verder onderzoek. Trevor is hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

politie Suriname

Bron:

https://www.politie.sr/arrestatie-team-houdt-trevor-aan-voor-diefstal/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland