Help mee zoeken!! 12-jarig meisje uit Nederland vermist. Weet deze man waar ze is? (video en foto’s)

opzoek Suriname
Hierbij een dringend bericht van vermissing. Deel het met een ieder zodat de 12-jarige uit Nederland weer snel terecht is.
[quads id=1]
De 12-jarige Hania uit Rotterdam is gisteren na school niet thuis gekomen. Had zij contact met deze man? Weet hij waar ze is? Heel Nederland is naar haar opzoek. Er is namelijk een Amber Alert uitgegeven. Volgens de laatste informatie kan de man op de foto meer weten over haar verdwijning. Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk ook naar de video. Deel het met iedereen!!! Zodat ze snel gevonden wordt. P.s. Let op met wie uw kind chat!! Praat hierover met uw kinderen.

[quads id=1]

Politie Nederland

Politie Nederland schreef het volgende op de website: Man gezocht in verband met vermissing Hania. Rotterdam – Ondanks de onafgebroken inspanningen is 12-jarige Hania nog altijd niet gevonden. We maken ons grote zorgen over haar veiligheid. Het vermoeden is dat zij in gezelschap is van deze mogelijke Engelssprekende man. Heeft u informatie over waar zij samen, of één van hen kan zijn, bel dan met de politie via 0800-6070. Weet u waar ze nu zijn? Bel 112!

[quads id=1]

Wie weet waar Hania is?

Hania verliet omstreeks 12.30 uur haar school aan de Vaandrigstraat in Rotterdam-Crooswijk en vertelde een docent een afspraak te hebben bij de orthodontist. Ongeruste familieleden sloegen aan het einde van de middag alarm omdat het niks voor Hania is om niet stipt thuis te komen.

Politiemedewerkers deelden die zorg. Uit onderzoek bleek dat ze géén afspraak bij de orthodontist had die dag. Familieleden vertelden over eerdere chatcontacten van Hania. Die bleken inmiddels gewist. Andere sporen en onderzoek maakten de zorgen om Hania alleen maar groter.

[quads id=1]

Chatcontacten

Wij zijn nu specifiek op zoek naar de man op de foto’s. Hij wordt ervan verdacht Hania te onttrekken aan het gezag.

Signalement en kleding Hania
Hania heeft halflang donker haar en droeg een witte jurk met bloemenpatroon. Ze had een witte legging en witte schoenen aan. Daarbij droeg ze een zwart jasje en een roze rugzak.

[quads id=1]

Vragen

We spraken al met een heleboel klasgenoten van Hania. Is er iets wat je toen niet gezegd hebt of hebben we je misschien nog niet gesproken? Elk klein beetje informatie kan heel belangrijk zijn. Bel dan met 0800-6070. Bent u ouder en is Hania een vriendin van uw kind? Vraag uw kind dan waar Hania zou kunnen verblijven. Anonieme tips kunnen naar 0800-7000.

Weet u waar Hania nú is? Bel dan 112.

Kijk hier de video:

Bron:https://www.politie.nl/nieuws/2019/juni/28/07-wie-weet-waar-hania-is.html

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland