12-jarige vermiste Hania uit Rotterdam is gevonden in een hotel. Verdachte aangehouden (video)

opzoek Suriname
Zoeken naar de 12-jarige hoeft niet meer. De vermiste Hania uit Rotterdam is gevonden. Het 12-jarige meisje, dat sinds gistermiddag werd vermist, is aangetroffen in een hotel

[quads id=1]

Er is een man aangehouden in verband met haar verdwijning. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie. Bekijk ook de nieuwe video omtrent haar vermissing. Deel het met een ieder zodat ze niet meer hoeven te zoeken

[quads id=1]

Vermiste uit Rotterdam

De vermiste 12-jarige Hania is terecht. Dat meldt de politie Rotterdam. De verdachte man met wie zij samen was, is aangehouden. Beiden zijn aangetroffen in een hotel in Rotterdam.

[quads id=1]

De verdachte is een 50-jarige Amerikaan. Hij en Hania werden aangetroffen in een hotel in het centrum van Rotterdam. Hania wordt zo snel mogelijk herenigd met haar familie die als eerste op de hoogte is gebracht. De verdachte heeft zich zelf overgegeven. Bij zijn aanhouding is geen geweld gebruikt. Het is onbekend hoe het met Hania is.

[quads id=1]

In de nacht van donderdag op vrijdag verstuurde de politie een Amber Alert vanwege Hania’s vermissing omdat deze urgent en zorgwekkend was. ,,We zijn heel erg bezorgd en leven in een constante nachtmerrie. Help alsjeblieft mee als u meer weet’’, zei een nicht op Facebook. De vader van het meisje is recent overleden.

De politie kreeg vele tips binnen over de verdwijning. Ongeveer dertig rechercheurs werken aan de zaak. De gezochte man, die volgens bronnen rond het onderzoek uit Amerika komt, wordt ervan verdacht dat hij de 12-jarige heeft ontrokken aan het ouderlijk gezag.

[quads id=1]

Onder meer door onderzoek te doen naar het chatcontact van het meisje is de politie hem op het spoor gekomen. De naam van de man is niet verspreid.

[quads id=1]

Het meisje werd sinds donderdagmiddag vermist. Ze was rond 12.30 uur vertrokken van haar basisschool aan de Vaandrigstraat in Rotterdam-Crooswijk en zou om 15.00 uur thuis zijn, maar kwam niet aan.

Bekijk deze video voor meer informatie. Let op. Ze was toen nog niet gevonden:

Bron:

https://www.ad.nl/binnenland/vermiste-hania-12-is-weer-terecht-verdachte-aangehouden~acea0009/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland