Moeder en vader overleden en hun 2 kinderen zwaar gewond na ongeval – politie Suriname (foto’s en video’s)

Hierbij het officiële politiebericht omtrent het dodelijk verkeersongeval gisteren in Suriname.

[quads id=1]

Een moeder en een vader verloren hun leven. Hun 2 kinderen raakten zwaar gewond. Tevens raakten 4 militairen gewond. Ze zijn overgebracht naar het ziekenhuis te Paramaribo. Bekijk het bericht voor meer informatie omtrent de identiteit van de slachtoffers en lees wat er precies is gebeurd. Kijk naar de vele foto’s en video’s. Wat een verschrikkelijk ongeval.

[quads id=1]

Verkeer Suriname

Politie Suriname schreef het volgende hierover: Twee verkeersdoden in het district Para. Bij een aanrijding op de Kennedyweg tussen een vrachtwagen van het Surinaams Nationaal leger (SNL) en een personenauto zijn twee mensen om het leven gekomen. De dodelijke slachtoffers zijn de 46-jarige personenautobestuurder Milton, Enser en zijn 41-jarige vrouw Natalie, Ligeon. Hun kinderen, die ook in de auto zaten, raakten zwaar gewond. Vier militairen in het legervoertuig zijn ook gewond geraakt maar hun letsels schenen niet van levensbedreigende aard te zijn. Dit verkeersongeval vond plaats op dinsdagmiddag 25 juni.

[quads id=1]

Richting Zanderij

Uit het voorlopig politioneel onderzoek is naar voren gekomen, dat de heer Enser met zijn gezin over de Kennedyweg reed komende vanuit de richting van Paramaribo en gaande in de richting van Zanderij Suriname. Ter hoogte van de Coropinabrug moet Enser, door tot nog toe onbekende redenen, de controle over de besturing van zijn voertuig hebben verloren en op de rijhelft van zijn tegenligger zijn gekomen. Op dat moment was de tegenligger het legervoertuig. Het legervoertuig en de personenauto kwamen in botsing met elkaar waarna zij een elektrische mast langs de weg ramden.

[quads id=1]

Milton, Enser en zijn vrouw Natalie, Ligeon raakten bekneld in het voertuig en waren vrijwel opslag dood. Met behulp van de brandweer werden de twee levenloze lichamen uit het voertuig gehaald. Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood vast. Hun dochters van 22- en 5 jaar oud liepen zware letsels op en zijn ter verpleging opgenomen in het Academisch Ziekenhuis. Drie militairen klaagden over pijn aan het lichaam en de vierde had een verwonding in zijn gelaat.

Militairen

De heer Enser was in het bezit van een geldig rijbewijs. De militair die het legervoertuig bestuurde bezit een geldig rijbewijs. In opdracht van het Openbaar Ministerie zijn de ontzielde lichamen van Milton, Enser en zijn vrouw Natalie,Ligeon afgestaan aan hun nabestaanden.

[quads id=1]

Verkeersbarometer Suriname

Het verder onderzoek van deze aanrijding is overgedragen aan de Verkeersunit van Regio Midden. De verkeersbarometer van Suriname staat met het overlijden van Milton, Enser en Natalie, Ligeon op 36.

Bekijk hier een video:

https://www.instagram.com/p/BzJcjawoI2h/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again

Foto;s van Susanna Vonsee
Bron:

Twee verkeersdoden in het district Para

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland