Mijn 59-jarige moeder Urmia Cairo is overleden in Nederland

overleden Nederland
Kathleen Ligeon maakt bekend dat haar moeder, mooi Blaka Rowsu, Urmia Cairo is overleden in Nederland. Ze was 59 jaar. Bekijk het bericht voor meer informatie omtrent de uitvaart in Amsterdam. Geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Mi mooi Blaka Rowsu

Urmia Annastatia Cairo

Geboren Distrikt Para in Suriname 4-7-1959
Overleden Amsterdam in Nederland 22-6-2019

Er is gelegenheid tot afscheid nemen op vrijdag 28 Juni van 17.00 tot 18.00 uur in het uitvaartcentrum Zuid, Fred Roeskestraat 91, 1076 EC te Amsterdam in Nederland.

De plechtigheid voorafgaand aan de crematie zal plaatsvinden op zaterdag 29 Juni om 11.00 uur in de grote aula van crematorium De Nieuwe Ooster, Kruislaan 126, 1097 GA te Amsterdam.

Mijn moeder was een prisiri Uma, dus gelieve vrolijke kleuren te dragen, behalve rood.

Namens de nabestaanden:
Kathleen Ligeon en gezin

[quads id=1]

overleden Nederland

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar info@familienieuws.com of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland