Man en vrouw overleden na dodelijk ongeval met legertruck in Suriname (foto’s en video’s)

Een vreselijke aanrijding zojuist in het verkeer in Suriname. Een man en een vrouw zijn om het leven gekomen. Een legertruck heeft een personenauto zowat geplet.

[quads id=1]

Het vermoeden bestaat dat een paar mensen gewond zijn geraakt. Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk naar de vele foto’s en video. RIP

[quads id=1]

Verkeer Suriname

DE Ware Tijd schreef het volgende hierover: DODEN BIJ ZWARE AANRIJDING KENNEDYWEG. Bij een aanrijding tussen een truck van het Nationaal Leger en een personenauto zijn dinsdagmiddag twee personen overleden. Het gaat om een man en een vrouw die in de personenauto zaten. De aanrijding vond plaats aan de Kennedyweg in het district Para Suriname.

[quads id=1]

Te Para in Suriname

Twee andere inzittenden zijn met de ambulance vervoerd naar de Spoedeisend Hulp van het AZP. De brandweer moest assistentie verlenen om de inzittenden die bekneld waren uit het voertuig te halen. De politie is ter plekke bezig met het onderzoek.

[quads id=1]

We wachten het officiële politiebericht af. Meer informatie volgt.

Bekijk hier een video:

https://www.instagram.com/p/BzJcjawoI2h/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again

Foto;s van Susanna Vonsee
Bron:

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2019/06/25/doden-bij-zware-aanrijding-kennedyweg/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland