Gillian brengt eten voor vriend in cellenhuis te Paramaribo en wordt opgesloten – politie Suriname

politie Paramaribo
Jammer voor Gillian. Hij dacht wat ‘lekkers’ te brengen voor een vriend van hem in Paramaribo

[quads id=1]

Die vriend zat vast in cellenhuis Geyersvlijt. En Gillian nu ook. Lees het officiële politiebericht om te lezen wat er is gebeurd. Wat een lieve vriend is die Gillian he?

[quads id=1]

Cellenhuis Paramaribo

Politie Suriname schrijft het volgende: Bezoeker wordt arrestant. De politie van het bureau Geyersvlijt heeft op vrijdag 21 juni de 32-jarige Gillian, L. aangehouden en in verzekering gesteld ter zake overtreding van de Wet Verdovende Middelen.

[quads id=1]

Verdovende middelen

Gillian bezocht een vriend die ingesloten is in het cellenhuis verbonden aan het politie bureau Geyersvlijt Paramaribo. Daarbij had hij een portie eten voor zijn vriend gebracht. Tijdens het controleren van het eten stuitte de politie op iets meer dan 38 gram marihuana.

[quads id=1]

Hij werd aangehouden

De marihuana was in het eten verstopt. De drug werd in beslag genomen en Gillian werd aangehouden voor overtreding van de drugswet.

Na overleg met het Openbaar Ministerie heeft Gillian van de politie van het bureau Geyersvlijt te Paramaribo vrij logé gekregen in het cellenhuis.

Bron:

https://www.politie.sr/bezoeker-wordt-arrestant/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland