Zoon van vermoorde Monaliza Maynard uit Paramaribo: ‘Mijn vader is een beestmens’. (video)

Monaliza Paramaribo
Hoe wreed moet je zijn om de moeder van je zoon te verbranden en het het stoffelijk overschot gewoon weg te gooien? De zeventienjarige zoon van de knappe Monaliza uit Paramaribo zegt dat zijn vader een beestmens is.

[quads id=1]

Zijn vader heeft hem en zijn moeder zo vaak bedreigd met de dood. Hij was woest omdat ze een ander had. Maar Raynold G. zegt van niets te weten. Bekijk het bericht om meer gruwelijke details. Gisteren was er een zitting. De rechter gelooft hem toch niet? Bekijk ook (nogmaals) de video van de uitvaart. Het is duidelijk: ze was zeer geliefd. Sterkte iedereen.

[quads id=1]

Monaliza uit Paramaribo

De Ware tijd schreef het volgende hierover: Moordverdachte Monaliza Maynard blijft ontkennen. De verklaring van Raynold G. zorgde maandag weer voor verbazing in de rechtszaal. Ook rechter Marie Mettendaf was niet tevreden toen de verdachte zei dat hij niets wist over de moord van zijn ex-partner Monaliza Maynard. “Wat? Leeft die vrouw nog? Bent u serieus of doet u alsof u u niets meer kan herinneren?” vroeg de rechter op strenge toon.

Overleden Paramaribo Maynard

Ex-partner

Raynold G. trok zich daarvan weinig aan. Hij keek onschuldig om zich heen en reageerde: “Ik weet het niet. Ik weet niets daarvan. Ik had geen enkele ruzie met haar.” De verdachte weet wel dat de vrouw dood is. Maar wie daarvoor verantwoordelijk is en hoe ze aan haar einde is gekomen, is hem niet bekend. De rechter probeerde zijn gedachten op te frissen, maar zonder succes. Raynold G. bleef erbij dat hij niets afweet van de moord.

[quads id=1]

Vaker agressief

Zijn zeventienjarige zoon die op de vorige zitting als getuige is gehoord, verklaarde dat Raynold G. vaker agressief gedrag vertoonde in huis. Daarnaast zou hij het slachtoffer meerdere malen met de dood hebben bedreigd. “Hij zei haar dat hij ons zou vermoorden als ze het wilde uitmaken.” Toen ze koos voor iemand anders, zou de verdachte de daad bij het woord hebben gevoegd.

Monaliza Paramaribo
Monaliza en haar ex. Foto binnengekomen via Facebook

Volgens de zoon had zijn moeder al ruim een maand iemand anders. Hij beschreef zijn vader als een beestmens. Voor hem is het niet duidelijk waarom zijn moeder bij hem bleef ondanks meerdere mensen haar hebben geadviseerd een einde te brengen aan de relatie. Raynold G. verklaarde bij de politie dat hij de vrouw om drugs heeft gedood. Ze zou ruim vijfhonderd gram marihuana van hem hebben verduisterd. Echter, uit telefoonberichten bleek dat hij woest was omdat zij een andere vriend had.

[quads id=1]

Een ander

Hij ontmoette Maynard volgens afspraak aan de Anamoestraat te Paramaribo. Daarna bracht hij haar naar een donker gedeelte en wurgde haar totdat ze bewusteloos raakte. Toen zij na ongeveer een uur niet wakker werd, overgoot hij haar met gasoline uit haar bromfiets en verbrandde het lichaam. Raynold G. ging daarna met de bromfiets van het slachtoffer naar het werk. De volgende dag demonteerde hij het motorrijwiel en gooide de onderdelen in een bosschage nabij het huis van zijn vader.

[quads id=1]

Haar hoofd weggegooid

Op 10 oktober is Raynold G. gaan kijken of het lijk helemaal was verbrand. De overblijfselen, waaronder het hoofd van de verdachte, heeft hij van de straat gehaald en verder weggegooid. De zaak is voor requisitoir uitgesteld naar 22 juli.

Monaliza wordt ontzettend gemist. Bekijk hier (nogmaals) de video van de uitvaart:

Eerdere berichten:

Foto’s – Zoon Arjun: “Ik heb mijn moeder MonaLiza Maynard gevonden” ~ Paramaribo

Indrukwekkende beelden: Zeer emotionele uitvaart van Monaliza Maynard in Paramaribo

Bron:

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2019/06/25/moordverdachte-monaliza-maynard-blijft-ontkennen/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland