Vrouw beroofd en neergeschoten te Paramaribo

vakantie Paramaribo

Kom je van de bank of cambio wees dan extra voorzichtig. Deze mevrouw had net geld gehaald bij de bank in Paramaribo en was naar de cambio gereden.

[quads id=1]

Rovers hebben haar vermoedelijk in de gaten gehouden. Ze hebben haar beroofd van haar tas. Toen ze tegenstribbelde werd ze geschoten. Bekijk het bericht voor meer informatie. Deel het met anderen en laat dit bericht tevens een waarschuwing zijn.

Bank in Paramaribo

De Ware Tijd schreef het volgende hierover: 64-jarige vrouw geschoten in been. Een 64-jarige vrouw is maandagmorgen aan de Dunlopstraat te Paramaribo bij een beroving door een man geschoten. Ze werd per ambulance naar het ziekenhuis afgevoerd.

[quads id=1]

Ziekenhuis te Paramaribo

Volgens de politie kwam de vrouw van de bank waar zij geld had gelicht en reed vervolgens naar een Cambio. Onderweg naar huis werd ze klem gereden. Een man probeerde haar tas afhandig te maken. De vrouw stribbelde tegen en kreeg een schot in haar rechter bovenbeen.

[quads id=1]

Ze stribbelde tegen

Na de daad vluchtte de dader in een gereedstaande auto weg. Er zijn nog geen verdachten aangehouden.

Meer informatie volgt nog

Bron:

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2019/06/24/64-jarige-vrouw-geschoten-in-been/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland