Simla uit Paramaribo doet een wanhopige oproep. Ze wil emigreren naar Nederland. Maar hoe?

vakantie Paramaribo
Holland is geen Paradijs, maar Suriname is een hel. We hebben een bericht binnengekregen van Simla uit Paramaribo. Ze is wanhopig. Ze wil weg uit Su

[quads id=1]

Niet op vakantie. Ze wil echt weg en naar Nederland verhuizen. Maar zo makkelijk gaat het natuurlijk niet. Maar toch lukt het sommige mensen wel. Lees haar brief en geef haar aub wat advies. Deel het bericht met anderen wellicht kunnen zij haar wel helpen. Zal het ook lukken voor Simla en haar man?

[quads id=1]

Simla uit Paramaribo

Hallo friends, allereerst de groetjes van Simla. Ik woon in Paramaribo en ik heb het ontzettend zwaar hier. Mijn man en ik beiden. Ik moet gewoon weg.  Het is een hel voor ons. Ik zie en hoor dat veel mensen verhuizen en emigreren naar Nederland. Mensen die het ook zwaar hadden in Suriname. Het gaat nu goed met ze aan de andere kant. Ik wil ook graag weg. Maar ik weet niet hoe? Niet op vakantie. Ik wil weg om te blijven.

Samen met mijn man

Mijn man en ik willen beiden weg. Ik ben 55 jaar en hij is 56 jaar. Mijn man kan helaas geen zwaar werk meer doen maar hij is wel in staat om te werken. Momenteel heeft hij geen werk. De overheid geeft hem niet. Hij kreeg sociale bijstand maar dat hebben ze afgenomen. Ik smeek jullie aub om ons verder te helpen.

vakantie Paramaribo
Voorbeeldfoto van Hindustani Times

Het leven hier in Paramaribo is ontzettend zwaar voor ons. Ik kan ook licht werk doen in Nederland. Al moeten we in een opvangcentrum blijven. Is geen probleem. Zolang we maar verlost zijn van de pinari hier in het land. Daarom mijn dringende verzoek aan jullie. Kunnen jullie ons helpen om te vertrekken?

[quads id=1]

Opvangcentrum in Nederland

Ik ben nog geen 60. Pas 55 jaar. Ik wil graag nog genieten van mijn leven. Werken en genieten. Samen met mijn man. Echt waar, we zijn helemaal niet lui. We kunnen gewoon werken. Lieve vrienden help ons aub. Ik kan ook onder de markt werken in Nederland. Ik kan gewoon werken. Ik ben niet bang om te werken. Mijn man ook niet .

[quads id=1]

Advies gevraagd

Ik wacht op jullie reacties en antwoorden. We hebben echt hulp nodig van jullie. En eventueel het adres van een opvanghuis. Ik zoek een baantje in Nederland. We weten dat het een groot verzoek is, maar we proberen het toch op deze manier. Geld voor een ticket vragen we niet.  Dat gaan we zelf kopen. Weten jullie hoe ik dit allemaal kan regelen? Misschien is er iemand in Nederland of Suriname die ons kan helpen. Hebben jullie namen? We weten zelf niet waar we moeten beginnen. Ik dank jullie vriendelijk hoor.

Een gezegende en fijne dag,
Groetjes van Simla

Gerelateerde verhalen:

Anoniem ~ Ik ben 1 keer op vakantie geweest naar Suriname. En nu wil ze dat ik haar kinderen erken

Mijn vriend wil naar Nederland – een bakra dame gaat hem helpen – anoniem Paramaribo

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. Let op: Soms worden de verhalen door ons herschreven om het lezen voor onze bezoekers makkelijker te maken. tags van onze verhalen: emigreren werken vakantie Suriname Paramaribo liefde anoniem Nederland vliegtuig