Kendy mishandelt en berooft vrouw op straat – politie Suriname

politie Suriname
Een vrouw uit Suriname is op straat mishandeld en beroofd door een man. De politie hoeft hem opgesloten

[quads id=1]

De man gaf de vrouw meerdere vuistslagen en ging er vandoor met haar tas. Daar zat SRD 100 in. Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie. Waarom zo agressief. Dat was toch nergens voor nodig?
Politie Suriname

Politie Suriname schreef het volgende: Oud bekende van de politie ingesloten voor straatberoving. De politie van het ressort Santo Dorp heeft op donderdag 20 juni de oud bekende Kendy C. aangehouden en opgesloten voor diefstal door middel van geweldpleging.

[quads id=1]

Oude bekende

Kendy heeft op de hoek van de Nieuw Weergevonden- en de Corresburgweg in Suriname een vrouw van haar schoudertas beroofd. Tijdens de beroving heeft hij de vrouw ettelijke vuistslagen toegebracht. Na de daad rende hij weg met de tas met inhoud.

Meerdere vuistslagen

Aan de hand van de beschrijving van de straatrover rees het vermoeden bij de politie dat het de oud bekende Kendy, C. kon zijn. In het belang van het onderzoek werd Kendy, C. opgespoord en aangehouden ter voorgeleiding bij een hulpofficier van justitie op het politie bureau. De aangeefster, die nog op het politie bureau was, herkende Kenny,C. als de straatrover.

Hij heeft toegegeven

Kendy gaf toe dat hij de straatrover was en op zijn aanwijzing is de schoudertas met inhoud terug gevonden. De benadeelde had aangegeven dat zij onder andere een geldbedrag van Srd.100,- in haar tas had. Dat geldbedrag was niet meer in de tas. Na overleg met het Openbaar Ministerie is Kendy,C. door de politie in verzekering gesteld.

Bron:

Oud bekende van de politie ingesloten voor straatberoving

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland