VHP reageert op ‘rokende’ videoclip – politiek Suriname

VHP Suriname
De VHP Suriname distantieert zich van deze videoclip waarin ze wordt ‘gepromoot’. De man in de video rookt een sigaret. Boze tongen beweren dat het drugs is. Drugs of geen drugs. ‘Deze man is niet in dienst van de VHP’. Aldus de partij

[quads id=1]

Kan het zijn dat deze man betaald wordt om de partij te schaden? Nee toch? Het is toch gewoon een onschuldige clip. De partij moet zich helemaal niet druk maken, toch? Bekijk het bericht om te lezen wat er nog meer gezegd wordt. Kijk naar de video en beoordeel zelf. Bekijk ook de reactie van de mensen in de clip. Die beweren dat het gewoon een peukje is.

[quads id=1]

Politiek Suriname

Starnieuws Suriname schreef het volgende: VHP neemt afstand van videoclip; harde aanpak drugs. De VHP distantieert zich van deze videoclip waarin ze wordt ‘gepromoot’.

Social media

De VHP distantieert zich van een videoclip die op social media circuleert. De partij wordt hierbij gepromoot. Op die videoclip is te zien dat een man rookt. Het is niet duidelijk of de man daadwerkelijk drugs gebruikt. Maar de VHP neemt afstand deze clip.

[quads id=1]

Kwaad daglicht

Het is mogelijk dat onze politieke tegenstander de persoon met sigaret heeft aangezet om de VHP Suriname in het kwaad daglicht te plaatsen, zegt de partij.

De persoon die het sigaretje rookt is wel bekend bij de VHP, maar geen lid van de partij. In bepaalde gebieden is de toestand alarmerend, en de sociale nood uit zich in de vorm van werkloosheid, armoede en criminaliteit.

[quads id=1]

Tegen betaling

Dus tegen betaling kunnen dit soort mensen volgens de VHP handelingen plegen die niet goed zijn voor de samenleving. “De armoede is zo ernstig dat ze tegen betaling overgaan tot zulke daden”, stelt de politieke organisatie.

“De VHP zal te allen tijden propageren om drugszaken aan te pakken, dat heeft de partij in het verleden bewezen, toen de VHP het ministerie van Justitie en Politie beheerde.

[quads id=1]

Drugs criminaliteit

In De Nationale Assemblee is het alom bekend hoe de VHP denkt over drugscriminaliteit. Bij monde van onze fractieleden is het keer op keer gehamerd om de drugscriminaliteit hard aan te pakken,” voert de partij aan.
Bekijk hier de video:

Bron:

http://www.starnieuws.com/index.php/welcome/index/nieuwsitem/53283

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland