Vernieuwde en verbeterde zorg AZP ziekenhuis Paramaribo. Afdeling Chirurgie is opgeleverd (video)

azp Paramaribo
Natuurlijk hopen we dat niemand ooit in het ziekenhuis komt te liggen. Maar mocht het toch zo zijn dan kom je in een ‘gespreid bedje’ terecht.

[quads id=1]

In het Academisch ziekenhuis Suriname is namelijk de nieuwe afdeling chirurgie opgeleverd. De afdeling is niet alleen mooier geworden maar ook de zorg is verbeterd. Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk naar de video. Like and share. Het ziekenhuis is trots. Good job AZP Paramaribo.

[quads id=1]

AZP Paramaribo

Starnieuws Suriname schreef het volgende hierover: AZP trots op de vernieuwde afdeling Chirurgie. Blijde gezichten bij de ingebruikname van de gerehabiliteerde afdeling Chirurgie (de 2e etage) van het Academisch Paramaribo de afgelopen week. Behalve een mooie werkomgeving, wordt ook de dienstverlening verbeterd.

azp ParamariboOp deze afdeling is nu ook ‘medium care’ mogelijk. Hierdoor kunnen patiënten via de monitor dag en nacht bewaakt worden. Ook de metingen kunnen veel zorgvuldiger gebeuren, omdat deze niet meer handmatig plaatsvinden.

[quads id=1]

Algemeen directeur

Algemeen directeur Claudia Redan is blij met de ontwikkelingen. Zij verwacht dat in de eerste week van juli de eerste etage van AZP ziekenhuis in Paramaribo ook kan worden opgeleverd. Dan is de zuid-vleugel voor twintig jaar bouwtechnisch helemaal in orde. Hierna volgt de rehabilitatie van het noordelijke deel van het ziekenhuis. Redan zei dat er enorm veel werk is verzet door het bouwteam, de aannemer en alle andere betrokkenen. De artsen, verpleegkundigen en ander personeel hebben hun bijdrage geleverd om de aanpassingen zo goed mogelijk te kunnen doen.

[quads id=1]

Veel werk

Met de rehabilitatie van de afdeling Chirurgie in Paramaribo is ook de dienstverlening verbeterd. De verpleegkundigen zullen extra getraind worden, deelt medisch directeur Lindy Liauw Kie Fa mee. Zij is net als Redan trots op het werk van de verpleegkundigen.

Liauw Kie Fa merkt op dat iedereen ervoor zorgt dat de patiënt zo goed mogelijk wordt geholpen. Dit is niet het werk van artsen en specialisten alleen. De verpleegkundigen worden verder getraind om via ‘medium care’ de patiënten die extra zorg nodig hebben, nauwkeurig te bewaken.

[quads id=1]

Niet meer handmatig

Nu kan het meten van bloeddruk, de ademhalingsfrequentie, polsslag, infuus, toedienen van medicijnen allemaal in de ‘medium care’ automatisch plaatsvinden. Vroeger gebeurde dit handmatig. Directie, medici en verpleegkundig personeel zijn trots op het resultaat en vinden dat de beste chirurgische behandeling in het land in AZP Paramaribo plaatsvindt.

Bekijk hier een video ervan:

Bron:

http://www.starnieuws.com/index.php/welcome/index/nieuwsitem/53284

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland