Man uit Paramaribo laat tas met vuurwapen en veel waarde achter in de auto en wordt bestolen door Senandy, Milton en Erny – politie Suriname

politie Suriname
Is dit een gevalletje ‘gelegenheid maakt de dief?  Een man liet zijn tas achter in de auto te Paramaribo, in zijn tas zat een pistool, veel geld, goud en nog meer.

[quads id=1]

Op camerabeelden is te zien dat een vrouw en twee mannen de tas hebben meegenomen. De politie heeft ze opgepakt. Waarom laten mensen zoveel geld achter in de auto? En waarom laat je je auto open??? Zo geef je de boeven toch gelegenheid? Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie.

[quads id=1]

Auto in Paramaribo

Drie verdachten aangehouden voor diefstal. Het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) heeft op donderdagavond 20 juni drie verdachten aangehouden te weten: de 37-jarige man Milton W., de 27-jarige vrouw Senandy,W. en de 45-jarige man Erny W.

[quads id=1]

Politie Suriname

Dit trio wordt ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij een diefstal uit een auto eerder op die dag aan de Boilingstraat in het ressort Livorno. Volgens verklaring van de benadeelde had hij zijn voertuig voor een fabriek geparkeerd. Hij stapte uit en ging het fabrieksgebouw binnen zonder zijn auto af te sluiten.

[quads id=1]

Vrouw en twee mannen

Zijn handtas had hij daarbij op één van de autostoelen achtergelaten. Toen de aangever terugkeerde naar zijn auto ontdekte hij dat zijn handtas was weggenomen. In de handtas bevond zich een vuistvuurwapen, een groot geldbedrag in Surinaamse dollar en valuta, staafjes goud en persoonlijke bescheiden.

[quads id=1]

Op camerabeelden

De politie van het ressort Livorno kwam ter plekke en stelde een onderzoek in. Met behulp van camerabeelden. Kwam de politie de verdachten op het spoor. In de vooravond werden drie verdachten op een woonadres aangehouden. Een deel van het gestolen geld en het vuurwapen zijn aangetroffen in het bezit van de verdachten. Het geld en het wapen zijn hangende het onderzoek in beslag genomen. Ook het voertuig, waarin de verdachten zich verplaatsten, is in beslag genomen.

[quads id=1]

Ze zijn aangehouden

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is het drietal in verzekering gesteld. Het verder onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de recherche van regio Paramaribo. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is het drietal in verzekering gesteld. Het verder onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de recherche van regio Paramaribo.

Bron:

https://www.politie.sr/drie-verdachten-aangehouden-voor-diefstal/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland