Man neergestoken in Suriname – dader wilde vluchten naar Paramaribo

politie Paramaribo
Een 35 jarige man is meerdere keren gestoken door een andere man in Suriname. De man wilde daarna vluchten naar Paramaribo maar werd aangehouden

[quads id=1]

Het begon met een woordenwisseling deze mondde uit in een steekpartij. Bekijk het bericht voor meer informatie.
Steekpartij Suriname

De Ware Tijd schreef het volgende hierover: Man zwaargewond bij steekpartij Albina. Een 35-jarige man is vrijdagmiddag zwaargewond door een steekpartij in Albina. Hij werd door een andere man enkele keren gestoken.

[quads id=1]

Ze hadden ruzie

De Ware Tijd verneemt dat de twee mannen een woordenwisseling hadden, die uitmondde in een steekpartij. Het slachtoffer werd door de verdachte enkele keren op onbekende plaatsen gestoken met een scherp voorwerp. Na de steekpartij vluchtte de beschuldigde richting Paramaribo. Bij de controle post te Stolkertsijver werd hij aangehouden en overgedragen aan de politie van Albina.

[quads id=1]

Kritieke toestand

Naar verluidt werd het slachtoffer in kritieke toestand naar de Franse kant overgebracht voor verdere medische hulp. Het is vooralsnog onbekend wat het motief zou zijn geweest voor de steekpartij. De politie onderzoekt de zaak verder.

Meer informatie volgt nog

Bron:

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2019/06/23/man-zwaargewond-bij-steekpartij-albina/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland