Bigi Boi uit Paramaribo heeft gewonnen voor Suriname ”Sranan dis na gi yu” (video’s)

Suriname Paramaribo

Bigi Boi na gewonnen gevecht: ”Sranan dis na gi yu”. Jairzinho ”Bigi Boi” Rozenstruik heeft zijn 8ste MMA gevecht wederom in winst omgezet. Nadat de referee het startsein gaf voor het gevecht wist de Surinaamse vechter binnen 9 tellen, zijn tegenstander Allen ”Pretty Boy”Crowder naar de grond te werken.

[quads id=1]

Crowder ging onbesuisd de actie aan tegen Rozenstruik die een opening zag tussen de armen van zijn tegenstander en hem met een slag knock out sloeg.

Surinaamse fans die zaten te wachten op het gevecht wisten niet wat ze zagen. Terwijl velen nog niet eens een goede houding hadden aangenomen om het duel te volgen op de televisie, floot de arbiter voor het einde. Het duel werd afgewerkt in de Bon Secours Wellness Arena in Greenville, South Carolina.

[quads id=1]

Bigi Boy droeg de overwinning op aan ons land door in een reactie te zeggen ”Sranan dis na gi yu”. De kleine groep Surinamers en supporters waaronder Tyrone Spong en Renzo Tjon A Joe waren dolblij toen de tegenstander met een snelle knock out werd uitgeschakeld.

[quads id=1]

Rozenstruik heeft met deze overwinning een record gevestigd, te weten de tweede snelste knock out in de geschiedenis van de Ultimate Fighting Championship (UFC) heavyweight.

President Bouterse

President Desire Bouterse laat via het Nationaal Informatie Instituut weten dat hij namens de gehele regering Jairzinho “Bigi Boy” Rozenstruik en begeleidingsteam feliciteert met zijn supersnelle overwinning in KO op Allen Crowder. “Uw harde werken wordt beloond. U maakt Suriname trots,” zegt de trotse president.

Dit is de tweede overwinning op rij van Rozenstruik in zwaargewichtsklasse van de UFC. Bigi Boy werd in Greenville, South Carolina, aangevuurd door diverse Surinaamse supporters waaronder ook topsporters Tyrone Spong en Renzo Tjon A Joe.

[quads id=1]

Met deze grandioze overwinning van deze jonge en dynamische Surinamer is ons land wederom positief op de werkeldkaart geplaatst. Jairzinho is een voorbeeld voor vele Surinamers. Volgens het staatshoofd inspireert Bigiboi middels zijn succesvolle sportcarrière vele andere Surinaamse jongeren om hun talenten te ontwikkelen en zo hun dromen te ontwikkelen.

[quads id=1]

Bekijk hier een interview met onze kampioen uit Paramaribo:

[quads id=1]

Bron:

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland