23-jarige student Sumanta uit Suriname vermist in Nederland – euro 15.000 beloning (foto’s)

vermist Suriname Nederland
Ze kwam naar Nederland om te studeren en nu is ze spoorloos. Hierbij een dringende oproep van de Nederlandse politie omtrent een vermissing. De 23-jarige student Sumanta uit Suriname is vermist in Nederland.

[quads id=1]

Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie omtrent Sumanta. Kijk ook naar de andere foto van haar. De politie laat weten dat justitie een beloning van euro 15.000 uitlooft voor de gouden tip die leidt naar de vermiste studente. Help mee zoeken en delen!!! Deel dit bericht met een ieder zodat zij snel gevonden kan worden. Sumanta is namelijk al een tijdje spoorloos.

[quads id=1]

Vermiste vrouw uit Suriname

Onderstaand bericht kregen we binnen van Politie Nederland: Vermissing in Nederland: Sumanta Bansi uit Suriname. Sumanta Bansi, is 23 jaar, en zij verbleef in Hoorn, Nederland.

[quads id=1]

Sinds vorig jaar

Sinds zondag 18 februari 2018 wordt de 23-jarige Sumanta Bansi uit Hoorn vermist. De Surinaams-Hindoestaanse Sumanta is voor het laatst gezien op haar verblijfadres in Hoorn in Nederland waar zij sinds 2016 verbleef voor haar studie. Sindsdien ontbreekt van haar elk spoor.

De politie onderzoekt haar vermissing en de Hoofd Officier van Justitie heeft een beloning van €15.000,- uitgeloofd voor de tip die leidt naar de vermiste Sumanta.

[quads id=1]

Op televisie

Bekijk hier de uitzending

Op dinsdag 25 juni a.s. zal ook aandacht worden besteed aan de verdwijning van Sumanta in het programma Opsporing Verzocht. Opsporing Verzocht wordt uitgezonden op NPO 1 om 20.30 uur en de volgende dag om 11.40 uur herhaald op NPO 2.

FamilieNieuws zal de uitzending ook publiceren.

Voor meer informatie en om het bericht van de politie te bekijken. Klik hier.

Geef dit bericht door aan een ieder zodat ze snel weer terecht is

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland