Ons 45-jarig broertje Soedie Algoe uit Paramaribo is overleden

overleden Paramaribo
De verdrietige families Algoe, Bhikhie, Mohan, Coomar en Gangadin maken bekend dat Soedie Algoe van Kwatta te Paramaribo is overleden. Hij was 45 jaar. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie. De crematie zal morgen plaatsvinden. Geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Overleden

Ons broertje

Soerishkoemar Algoe

Op de leeftijd van 45 jaar

Bekijk onderstaande foto voor meer informatie omtrent de crematie in Paramaribo

[quads id=1]

overleden Paramaribo

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland