25-jarige fotografe gespot met Humberto Tan in hotel in Nederland – celebrity Nederland (geluidsopname)

Humberto Tan Nederland
Celebrity nieuws – Nee toch, Humberto Tan. Heeft hij (weer) een buitenvrouw? Niet lang terug gingen er al geruchten dat hij het bed deelde met de blonde Dionne. Een televisie collega uit Nederland. Gelukkig vloog dat allemaal over.

[quads id=1]

Maar nu wordt er weer geroddeld dat de 53-jarige presentator met afkomst uit Suriname in een hotel gezien is met een 25-jarige fotografe uit Nederland (foto). Luister naar de geluidsopname van de fotografe. Waarom zegt ze niet gewoon dat er niets speelt tussen hun twee? Waarom willen ze het leven van Humberto zuur maken? Of kan hij werkelijk zijn … niet in zijn broek houden? Trouwens, mag hij vrij zijn? Is toch zijn zaak? Of niet? Bekijk het bericht voor meer informatie en luister naar de fotografe. Bekijk ook de foto van Humberto. Is dat een reactie op de roddels.

[quads id=1]

Humberto Tan uit Nederland

Ditjesendatjes.nl schreef het volgende hierover. BN’ers reageren massaal op post Humberto Tan. Humberto Tan zou zijn vrouw Ineke opnieuw bedriegen. Dit keer met de 25-jarige fotografe Fleur Louwe.

Humberto Tan Nederland
Fleur LouweⒸ INSTAGRAM

De vrouw heeft gereageerd op het gerucht dat ze de affaire niet wil ontkennen, maar ook niet wil bevestigen. Het imago van de presentator staat na ruim een jaar na de vermeende affaire met Dionne Stax wéér op het spel.

[quads id=1]

Hotel in Amsterdam

Fleur en Humberto zouden elkaar regelmatig zien in een Amsterdams hotel. Ging het daar enkel om een samenwerking tussen de fotografen, of zijn ze ook even het bed ingedoken? De presentator zal het nooit bekend maken, maar dat maakt veel mensen niet uit. Zij denken namelijk dat Humberto wéér buiten de pot pist.

[quads id=1]

Reacties

Wie Humberto wél steunen zijn zijn collega’s. Op Instagram postte hij gisteravond, nadat veel nieuwswebsites schreven over Fleur, een foto van hem en zijn vrouw Ineke. Daarbij schreef hij niets, maar postte hij een hartje. Onder andere Waylon, Gerard Ekdom, Bobbie Eden, Marco Borsato en Danny de Munk reageerde met een hartje. De ‘onbekende Nederlanders’ daarentegen discussieerden met elkaar in de comments onder de foto. ,,Waar rook is, is vuur”, schreef iemand, waarna hij meerdere boze reacties kreeg van fans van Humberto.

[quads id=1]

https://www.instagram.com/p/By70Dghi7FN/?utm_source=ig_embed

Dionne Stax uit Nederland

Toen de vermeende affaire met Dionne Stax uitkwam, verliet Humberto tijdelijk de echtelijke villa. Uiteindelijk vergaf Ineke het haar man, en mocht Humberto terug naar huis komen. Humberto zei onlangs dat die periode het huwelijk met Ineke sterker had gemaakt.

Geluidsopname

Vermeende minnares Humberto Tan reageert op verhaal ‘affaire’. Luister hier wat de fotografe erover vertelt:

Bron:

BN’ers reageren massaal op post Humberto Tan

Geschreven door Tanja Brouwer
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland