Vrouw overleden na verkeersongeval in Paramaribo – politie Suriname

Opzoek Stieven Crook Hovenburg
Een heftig verkeersongeval in Paramaribo. Twee vrouwen zaten in de auto. De dame achter het stuur voelde zich plotseling onwel.

[quads id=1]

Ze probeerde aan de kant te gaan, maar in plaats van te remmen drukte ze op het gaspedaal. Beide vrouwen raakten gewond. 1 van ze overleed later in het ziekenhuis. Bekijk het officiële politiebericht om te lezen wat er precies is gebeurd. Bekijk ook de identiteitsgegevens van het slachtoffer.

[quads id=1]

Verkeer Paramaribo

Politie Suriname schreef het volgende: Mede inzittende om het leven gekomen. De 81-jarige mede inzittende Rosalina, Cooman is op dinsdag 11 juni in het ziekenhuis overleden, na een verkeersongeval op dinsdag 4 juni aan de Mr. J. Lachmonstraat.

[quads id=1]

Mevrouw Ursula

Het slachtoffer was op 4 juni gezeten in een auto die bestuurd werd door de 71-jarige mevrouw Ursula L. Uit het onderzoek van de politie van het bureau Flora is het volgende naar voren gekomen. Mevrouw Ursula reed, samen met mevrouw Cooman, in haar voertuig over de Mr. J. Lachmonstraat Paramaribo. Opeens voelde mevrouw Ursila zich onwel en wilde haar auto langs de weg tot stilstand brengen. Daarbij trapte zij op haar gaspedaal in plaats van op haar rempedaal met het gevolg dat de auto naar voren schoot en tegen een pand botste.

[quads id=1]

Beiden raakten gewond

Door die botsing liepen beide vrouwen fracturen op en werden ter verpleging in het ziekenhuis opgenomen. Op dinsdag 11 juni is mevrouw Rosalina, Cooman in het ziekenhuis overleden. Haar ontzielde lichaam is inmiddels afgestaan aan de nabestaanden. De chauffeuse is in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs.

https://www.politie.sr/mede-inzittende-om-het-leven-gekomen/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland