Vader uit Suriname opgesloten door de politie nadat hij 3-jarig dochtertje mishandelt

politie vader
Gisteren hadden we het over een moeder die haar 8-jarige dochtertje ongeluk heeft gegeven nadat ze haar betrapte op stelen.

[quads id=1]

En vandaag meldt de politie van Suriname dat zij een vader hebben opgesloten wegens mishandeling. Het meisje is pas 3 jaar. Wat kan een driejarig meisje ‘verkeerd’ doen dat je haar zo erg moet mishandelen? Let op de foto is een voorbeeld foto van een kindje dat ook mishandeld is. Hoe kunnen ouders dit hun bloedeigen kind aandoen? Zijn ze misschien zelf ook mishandeld vroeger?

[quads id=1]

Vader uit Suriname

Politie Suriname schreef het volgende hierover. Vader belandt achter de tralies voor mishandeling van zijn dochtertje

politie vader
Let op foto is een voorbeeld foto van een kindje dat ook mishandeld is

[quads id=1]

26-jarige Faizel

De 26-jarige Faizel, D. is op donderdag 12 juni door de politie van Nieuw- Nickerie in Suriname in verzekering gesteld voor mishandeling van zijn 3 jaar oude dochter.

Bron:

Vader belandt achter de tralies voor mishandeling van zijn dochtertje

[quads id=1]

Let op foto is een voorbeeld foto van een kindje dat ook mishandeld is. U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland