Politieman betrokken bij dodelijk ongeval in Suriname

overleden Suriname
Een heel erg bericht van overlijden. Een 24 jarige man uit Suriname is vanmorgen overleden na een verkeersongeval.

[quads id=1]

De 24 jarige Wishaal Bholasing is aangereden door een politieagent. Het is verschrikkelijk want de agent bleek dronken te zijn. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie. Wij van FamilieNieuws wensen de nabestaanden heel veel sterkte toe.

[quads id=1]

Actionnieuws Suriname schreef het volgende: Politieman uit Suriname ontwapend, buitenfunctie gesteld, rijbewijs ingevorderd en in verzekering gesteld. De 24 jarige Wishaal Bholasing dood aangereden door de dronken Agent van Politie AI

[quads id=1]

Vrijdagochtend omstreeks 0500 uur heeft de 24 jarige Wishaal Bholasing het leven gelaten, nadat hij is aangereden door agent AI die onder invloed was van alcohol. Dit ongeval vond plaats tussen de Hamtoncourtsluis en de Parmesarbrug.

[quads id=1]

Volgens een bron kwam de politieman vanuit Nieuw Nickerie in Suriname en reed richting Henar, terwijl Bholasing langs de weg benzine in zijn pickup aan het bijvullen was met een jerry can. De agent zou verklaard hebben dat hij de 24-jarige Wishaal niet heeft gezien omdat de plek waar de pick-up stil stond helemaal donker was.

De politieagent is werkzaam op politiebureau Henar. Agent Idoe wordt ontwapend, buiten functie gesteld en in verzekering gesteld. Ook zijn rijbewijs wordt ingevorderd.

Het ontzielde lichaam is voor obductie in beslag genomen.

Wishaal Bholasing zou op 16 augustus zijn 25ste jaardag vieren.

Bron: Actionnieuws Suriname