Onze baby Rifalio Wallerlei uit Paramaribo is overleden

overleden Paramaribo
Moeder Vanessa kan maar niet geloven dat ze haar zoontje kwijt is. Nog niet eens 2 maandjes oud. Hij kwam op de wereld om harten te stelen, maar moest weer gaan. Laat de kinderen tot Hem komen….en hij is gegaan.

[quads id=1]

Met deze woorden maken we het verdrietige nieuws bekend dat baby Rifalio Wallerlei uit Paramaribo is overleden. Bekijk het bericht voor meer informatie. Wij van FamilieNieuws wensen zijn mama, papa en overige zeer verdrietige familieleden veel sterkte met dit zware verlies

———-

De stilte overvalt ons, de stilte is veel te luid,
zachtjes stromen de tranen 😭😭😭
maar van binnen schreeuwen we het uit.
Een leven verloren, een leven dat had moeten zijn in ons leven. Ons leven dat nu verder moet gaan. Voor altijd met liefde voor jou, maar voor altijd met deze pijn 💔💔

[quads id=1]

Rip

Rifalio Randy Wallerlei
💔💔💔😭😭😭😭😭

Geboren 3-5-2019 – overleden 20-6-2019

Vanessa Wallerlei en Steven Chedi,
Iedereen condoleert jullie met dit zware verlies

~ MyGRace ~

[quads id=1]

Informatie omtrent de uitvaart wordt nader bekend gemaakt

overleden Paramaribo

overleden Paramaribo

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland