MMA-vechter Bigi Boi Jairzinho Rozenstruik uit Paramaribo is klaar voor zijn gevecht in Amerika (video’s) – Suriname trots

rozenstruik Suriname
Yess, morgen gaat het gebeuren!! Laten we met zijn allen kraken voor onze eigen ‘Bigi Boi’ uit Paramaribo. Hij is namelijk helemaal ready voor het gevecht in Amerika.

[quads id=1]

Jairzinho Rozenstruik, de 31-jarige MMA-vechter uit Suriname gaat morgen tijdens UFC Fight Night in de VS vechten tegen de Amerikaan Allen Crowder. Bekijk het bericht voor meer informatie. Onze Bigi Boi heeft speciaal voor dit gevecht een video kanaal aangemaakt. Kijk ook naar de video’s. We zijn zo trots op hem. Jullie toch ook? Helpen jullie mee met de succeswensen? Die kun je plaatsen onder dit bericht. Like and Share <3

[quads id=1]

Rozenstruik uit Paramaribo

Jairzinho Rozenstruik maakt zich op voor zijn tweede gevecht in het UFC-circuit. De 31-jarige Surinaamse MMA-vechter uit Paramaribo neemt het zaterdagavond tijdens UFC Fight Night 153 in Greenville, South Carolina in de VS op tegen de Amerikaan Allen Crowder.

rozenstruik Suriname

[quads id=1]

‘Bigi Boi’ is er klaar voor. “Net als zoals ik deed tegen Albini ga ik hem laten boeten voor elke fout die hij maakt”, laat hij weten op de website van de Ultimate Fighting Championship. Rozenstruik doelt daarmee op zijn eerste UFC-gevecht eerder dit jaar.

54 seconden

Tijdens zijn debuut bij de grootste mixed-martial-arts organisatie ter wereld kreeg hij op 2 februari de Braziliaan Junior met een technical knock-out na amper 54 seconden in de tweede ronde klein. Rozenstruik verschalkte zijn tegenstander met een uppercut, gevolgd door een linkse en rechtse, waarna een fatale linkse trap volgde waardoor Albini neerging.

[quads id=1]

Bigi Boi

De Surinamer bestookte de weerloze Braziliaan daarna met een barrage van slagen, voordat de referee ingreep. ‘Bigi Boi’ blijft daardoor ook in zijn zevende MMA-gevecht ongeslagen: 7-0, inclusief zes knock-outs.

Crowder is net als Albini niet de eerste de beste tegenstander. De 29-jarige Amerikaan heeft dertien MMA-gevechten achter de rug, waarvan hij er tien won en drie verloor. ‘Pretty Boy’, zoals zijn bijnaam luidt, heeft twee keer bij de UFC gevochten. Hij won één partij en verloor de andere.

[quads id=1]

Trainen met Spong

Rozenstruik heeft in aanloop naar zijn tweede UFC-gevecht een lange en intensieve voorbereiding gehad. Hij trainde onder andere samen met Tyrone Spong uit Suriname en enkele UFC-grootheden, zoals voormalig middengewicht kampioen Luke Rockhold.

Onze boi heeft een speciale Youtube kanaal aangemaakt omtrent de voorbereidingen van dit gevecht. Bekijk onderstaande video’s daarover. klik hier om alle video’s te bekijken.

Bron:

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2019/06/21/bigi-boi-klaar-voor-tweede-ufc-gevecht/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland