Man uit Suriname mishandelt binnenvrouw met hamer om buitenvrouwen

buitenvrouw Paramaribo
Een vrouw uit Suriname die al 5 jaar met de vader van haar jonge kinderen getrouwd is, is op verschrikkelijke wijze door hem mishandeld.

[quads id=1]

Waarom? Vanwege het feit dat hij voor haar uitloopt. Dus, man heeft buitenvrouwen en binnenvrouw krijgt pak slaag? Met een hamer!!! Dat kan toch niet? Bekijk het bericht voor meer informatie omtrent het incident. Waarom blijven vrouwen eigenlijk bij mannen die vreemdgaan?

[quads id=1]

Vrouw uit Suriname

Dagblad Suriname schreef het volgende hierover. Man mishandelt vrouw met hamer. De politie van Nickerie heeft deze week een gewelddadige man in verzekering gesteld. Hij heeft zijn vrouw, met wie hij twee minderjarige kinderen heeft, mishandeld met een hamer en met zijn vlakke handen.

[quads id=1]

Met een hamer

Zij heeft zich met blauwe en rode plekken bij de politie aangemeld. Daar heeft zij haar verhaal gedaan. De reden van deze mishandeling is dat de verdachte, althans haar man verschillende buitenechtelijke relatie op na houdt. Dit echtpaar uit Suriname is 5 jaren gehuwd en heeft een kind van 2 jaar en een baby van 9 maanden oud.

[quads id=1]

Ze zijn getrouwd

De vrouw heeft haar man aangesproken over het overspel, welke niet in goede aarde viel bij de verdachte. Hij was zodanig kwaad dat hij zijn binnenvrouw op beestachtige wijze heeft geslagen. Hij pakte een hamer en heeft daarmee slagen aan haar arm toegebracht. In het belang van het onderzoek is deze lafaard in verzekering gesteld.

http://www.dbsuriname.com/dbsuriname/index.php/man-mishandelt-vrouw-met-hamer/

Geschreven door Saskia Bandhan
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland