Dronken politieagent rijdt jongeman dood – Politie Suriname

overleden Suriname

Hierbij het officiële politiebericht omtrent de de dood van een jongeman uit Suriname

[quads id=1]

Hij is aangereden door een politieagent die veel te diep in het glaasje heeft gekeken. Zijn collega’s hebben hem opgesloten. Bekijk het bericht om te lezen wat er precies is gebeurd. Wat voor straf is voldoende voor zo een agent? Moet hij zwaarder gestraft worden omdat hij een agent is? We wensen de nabestaanden van het slachtoffer heel veel sterkte toe.

[quads id=1]

Politie Suriname schreef het volgende hierover: Voetganger dodelijk aangereden door dronken autobestuurder; verkeersbarometer naar 34

De 25-jarige voetganger Devindra, Bholasing is vanochtend, vrijdag 21 juni, aan de Parmessarweg in het ressort Paradise te Nickerie dodelijk aangereden door een autobestuurder.

[quads id=1]

De politie van het ressort Paradise kreeg de melding van de aanrijding met dodelijk afloop. De wetsdienaren gingen ter plekke voor onderzoek en troffen het levenloos lichaam van Devindra, Bholasing op het wegdek aan. Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood vast.

[quads id=1]

De autobestuurder bleek de aspirant agent van politie Afzal.I. te zijn die onder invloed van alcohol verkeerde. Hij reed vermoedelijk moet een hoge snelheid toen hij het slachtoffer aan reed.

overleden Suriname
Foto binnengekomen via Facebook

Afzal werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau te Nieuw Nickerie Suriname.  Bij een ademanalyse test blies hij meer microgram alcohol per liter uitgeademde lucht dan bij wet is toegestaan namelijk veel meer dan 220 microgram.

[quads id=1]

Nadat Afzal nuchter was is hij voorgeleid. Na overleg met het Openbaar Ministerie is hij hangende het onderzoek in verzekering gesteld en is zijn rijbewijs ingevorderd. Het ontzielde lichaam van Devindra, Bholasing is in opdracht van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. Met het overlijden van deze voetganger staat de verkeersbarometer landelijk op 34.

Bron:

Voetganger dodelijk aangereden door dronken autobestuurder; verkeersbarometer naar 34

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland