Oproep: Hou Paramaribo schoon!!! Dump je troep niet zomaar op straat (foto’s en video)

Paramaribo Suriname
Soms klagen we dat Paramaribo er smerig uitziet. Dat het er niet uitnodigend uitziet en dat het stinkt. Maar door wie komt het?

[quads id=1]

Door onszelf! Velen dumpen alles gewoon op straat. Op zoveel plaatsen in de stad zie je vuilniszakken en rommel op de grond. Daarom doet het ministerie een beroep op de samenleving: ‘Hou Suriname schoon. Hou Paramaribo schoon’. Samen kunnen we dit echt wel. Ja toch? Deel dit bericht met een ieder zodat ze zien wat we ons land aandoen. Kijk ook naar de smerige foto’s en video. We moeten ons schamen. Dit kan echt niet. Dit doen we thuis toch ook niet? Of wel? Ben jij ook schuldig hieraan? Of zorg jij er wel voor dat je omgeving netjes is en blijft? Geef het ook door aan onze kinderen.

[quads id=1]

Vuil in Paramaribo

Het Ministerie doet een beroep op de samenleving zich niet schuldig te maken aan het vervuilen van ons milieu. Dit is een steeds terugkerend beeld op verschillende locaties in Paramaribo.

Bekijk hier de foto’s en video:

[quads id=1]

[quads id=1]

Bron en foto’s: Ministerie van Openbare Werken,Transport en Communicatie.
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland