Moeder uit Suriname mishandelt bloedeigen dochtertje (video)

moeder Suriname
Sommige van ons hebben vroeger wel eens een klap of een tik gehad van onze ouders. Maar er is een verschil tussen je kind een klap geven en je kind ongeluk geven.

[quads id=1]

Deze moeder uit Suriname heeft haar 8-jarige dochter mishandeld. Ze raakte gewond. De politie had de moeder opgesloten maar het OM zorgde voor vrijlating. Bekijk het bericht voor meer informatie. Kinderen kunnen inderdaad vervelend en lastig zijn. Je kind slaan? Dat is toch niet meer van deze tijd? Of wel? Bekijk de video met antwoorden van verschillende ouders.

[quads id=1]

Moeder uit Suriname

Times Suriname schreef het volgende hierover: Moeder in vrijheid gesteld. Het Openbaar Ministerie(OM) Suriname heeft een moeder die verdacht wordt van mishandeling van haar achtjarige dochter, in vrijheid gesteld. Advocaat Irvin Kanhai bevestigt de invrijheidstelling.

[quads id=1]

Ze werd aangehouden

Kanhai diende in eerste instantie een verzoek op basis van artikel 54 a van het Wetboek van Strafvordering in om de vrouw in vrijheid te krijgen. De rechter-commissaris wees dat verzoek echter af, waarna hij in beroep ging. De raadsman geeft aan dat het kind dagelijks geld van haar moeder stal. Het meisje nam geld uit de kassa weg en deelde dat met andere kinderen.

[quads id=1]

Ze raakte gewond

De moeder uit Suriname sprak haar aan voor dit gedrag, maar het kind bleef doorgaan. Zij heeft haar kind op een gegeven moment zodanig geslagen dat zij letsel opliep. De politie was ingeschakeld en hield de vrouw aan. Kanhai geeft aan dat nog voordat het verzoek in beroep zou worden behandeld, heeft het OM de verdachte in vrijheid gesteld

Je kind slaan? Dat is toch niet meer van deze tijd? Of wel? Bekijk de video met antwoorden van verschillende ouders.

(Nederland)

Bron:

Moeder in vrijheid gesteld

Voorbeeldfoto geslagen kind
Geschreven door TATJANA MUSKIET
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland