Mijn allerliefste moeder Rosita (Rosy) Emanuelson uit Paramaribo is er niet meer (foto’s)

overleden Paramaribo
Shaquille is zijn moeder Rosy Emanuelson verloren. Zijn verdriet  is onbeschrijflijk. Maar zijn dankbaarheid is groot. Dankbaar dat zij zijn moeder was. Rosy is 46 jaar geworden. Zij was werkzaam in het St. Vincentius Ziekenhuis te Paramaribo. Bekijk het bericht om zijn woorden te lezen. En bekijk de foto’s. Shaquille bedankt een ieder voor de steun rondom het overlijden van zijn moeder

———-

[quads id=1]

Mama jou laatste woorden:
“ ik houd ook van je” en “make mommy proud”
zal ik never nooit vergeten.

Ben God dankbaar dat ik jou als moeder had. Jij was de beste❤️. Jou doel op aarde is bereikt, je hebt mij zelfstandig groot gebracht en daarvoor ben ik u heel dankbaar. Ik weet dat ik alleen verder moet zonder jou, maar met jou naast me gaat het me zeker lukken.

Rust zacht lieve mama, ik zal je heel erg missen🕊
❤️

Verder wil ik een ieder bedanken voor de berichten of in welke vorm dan ook jullie mij en mijn familie hebben bijgestaan.
God bless❤️

[quads id=1]

Overleden

Mijn moeder
46-jarige

Rosita Emanuelson
Rosy

Zij was laatstelijk werkzaam geweest als hulpkracht op de poli Mammazorg

Bekijk onderstaande gegeven voor meer informatie, de uitvaart heeft reeds plaatsgevonden

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland