Vlieg 5 dagen per week van Paramaribo naar Trinidad met SLM – vakantie Suriname (foto’s & video’s)

vakantie Paramaribo
Als we aan vakantie denken dan gaan we in gedachten soms veel te ver. Trinidad is om de hoek.  Wist je dat het ook een geweldige bestemming is voor mensen uit Suriname. En… vliegen vanuit Paramaribo naar Trinidad is goedkoper en je bent er al in 1,5 uur. Leuk he?
Trinidad is zowel voor business als voor pleasure een uitstekende optie. De SLM maakt het straks nog makkelijker. Zij gaan namelijk vaker vliegen naar Trinidad. Bekijk het bericht voor meer informatie. Laat je inspireren en kijk naar de leuke vakantie vlogs over Trinidad en het relaxte eiland Tobago. Bekijk ook de viering van Carnaval in de hoofdstad. Deel het met je vrienden. Misschien kunnen jullie samen boeken.
Vakantie Trinidad

Tourism talk Trinidad & Tobago schreef het volgende hierover: Surinam Airways zal vanaf juli, 5 dagen per week vluchten vanuit Paramaribo naar Trinidad uitvoeren. Zij zullen vliegen op de maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en zondag

SLM Luchtvaartmaatschappij

Angela Landbrug, die verantwoordelijk is voor de bedrijfsplanning bij de SLM luchtvaartmaatschappij, zei tegen Tourism Talk: “De nieuwe vlucht combineert drie bestemmingen: Suriname, Port of Spain en Curaçao. We voelen dat de markt aan het groeien is vandaar dat we het aantal vluchten verhogen.”. Landbrug vindt Trinidad een zeer belangrijke markt.

Surinam Airways werd opgericht in 1962 met als doel om binnenlandse luchtvaartdiensten voor passagiers en vracht aan te bieden. Vanaf 1975 vloog het bedrijf ook naar internationale bestemmingen.

Meerdere bestemmingen

Surinam Airways, met Paramaribo als thuisbasis, verzorgt vluchten naar Amsterdam, Belem, Curaçao, Port of Spain, Georgetown en Miami, tevens vliegen zij naar Orlando.

Onlangs introduceerde Surinam Airways haar tweede Boeing 737-700 en werkt eraan om in 2020 nog een te bezitten. Op de Mid-Atlantische route tussen Paramaribo en Amsterdam voert de luchtvaartmaatschappij vluchten uit met Airbus A340-313, deze heeft 315 zitplaatsen.

Lees hier het volledige artikel van Tourism Talk

Vakantie naar Trinidad

kilroyworld schreef het volgende over reizen naar Trinidad
Trinidad: Liggend in de zuidoostelijke hoek van de Caribische Zee, voor de kust van Venezuela. De bevolking is een samensmelting van mensen uit Afrika, India, China en Europa. Deze bonte mix van nationaliteiten, zorgt voor de typische en eigenzinnige cultuur wat Trinidad zo’n geweldige reisbestemming maakt! Zeg nou zelf: carnaval, cricket, het Caribische muziekgenre soca, calypso, reggae, paradijselijke stranden, kristalhelder water, regenwouden, verse vruchten, lokale rum en een relaxte Caribische sfeer. Beter kan niet!

Je Trinidad vakantie is pas echt af als je een bezoekje brengt aanTobago. Dat kan vliegend of met de boot. Tobago is het ‘kleinere broertje’ van Trinidad. Als je op zoek bent naar een plek om te relaxen, dan ben je op Tobago aan het juiste adres. Op Tobago heerst een relaxte en ontspannen sfeer. Om je helemaal over te geven aan het lokale tempo huur je een appartement in een van de kleine vissersdorpjes aan de noordkust. Hier kun je dagen doorbrengen onder een palmboom op het strand. Als je zin hebt in wat meer actie, is het een aanrader om mee te gaan op een vistripje met een lokale visser.

Laat je inspireren en bekijk hier wat vakantie video’s:

Voor meer informatie over prijzen en boekingen. Klik hier