Verdachte intiem misbruik van twee meisjes overleden nadat buurtbewoners hem mishandelen – buitenland

politie Paramaribo
Zo doen ze dat in het buitenland. Gewoon het recht in eigen hand nemen. 2 meisjes die op weg waren naar school zijn door 3 mannen intiem misbruikt.

[quads id=1]

De buurtbewoners hebben 1 verdachte te grazen genomen. Ze hebben zijn zaakje afgesneden! De man is als gevolg daarvan overleden. Het recht in eigen hand nemen is niet goed te keuren. Maar 1 ding is wel zeker: Deze man kan zijn verschrikkelijke daad niet nog een keer herhalen. Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk ook naar de video. Let op: Het recht in eigen hand nemen is strafbaar in Suriname. Bel daarom altijd de politie.

[quads id=1]

Meisjes bedreigd

Een man die verdacht wordt van intiem misbruik van 2 meisjes is overleden nadat hij is aangepakt door de woedende bevolking. Ze hebben het recht in eigen hand genomen. Ze hebben de ballen van de man afgesneden.

De 2 schoolmeisjes van 14 en 18 jaar zijn afgelopen zaterdag misbruikt door 3 mannen in Ivory Park, nabij Johannesburg in Zuid-Afrika. De overleden man zou 1 van de drie zijn.

[quads id=1]

School meisjes

Het lukte hen niet om de twee andere mannen te pakken. Die konden voor hun geluk wegvluchten. Zij werden later wel gearresteerd door de politie. Een politiewoordvoerder zegt: Er wordt gezegd dat de meisjes, die op weg waren naar school, werden bedreigd door de 3 mannen. De mannen waren gewapend met een mes en een vuurwapen.

[quads id=1]

Ballen afgesneden

De verdachten hebben de twee meisjes vervolgens herhaaldelijk intiem misbruikt. Een getuige heeft de gemeenschap op de hoogte gebracht. 1 verdachte werd opgespoord. De gemeenschap nam het recht in eigen hand en heeft zijn testikels afgesneden, de man is aan zijn verwondingen overleden. De politie onderzoekt nu of de dood van de vermeende kindermisbruiker, moord is. Is het moord?

Bekijk hier een video erover:

Let op: Het recht in eigen hand nemen is strafbaar in Suriname. Bel daarom altijd de politie.

Bron:

‘Child rapist’ dies after his testicles were chopped off by vigilantes

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland