Tekisha Abel uit Paramaribo ondergaat ‘Mommy Make over’ in Santo Domingo – Coca Cola batra (foto’s en video’s)

Paramaribo Santo Domingo
Tekisha Abel. The hot celebrity uit Paramaribo. Ze was altijd al mooi, maar nu ziet ze er ‘anders’ uit. Velen speculeerden al het 1 en ander.

[quads id=1]

En om alle geruchten voor te zijn besloot miss Abel iedereen zelf te vertellen over haar bijzondere make over. Bekijk de video met het interview. En maak tevens kennis met haar vriend. Hij is heel blij. Heb jij ook interesse in zo een make over. Wil jij ook veranderen in een Coca Cola batra? Bekijk dan de video daarover en check de prijzen. Ieder zijn eigen ding, en zeker als het jouw eigen geld is, toch? Zou jij iets aan jezelf willen veranderen? Wat dan? p.s. Tekisha helpt mannen en vrouwen die ook interesse hebben. Dus deel het bericht met een ieder! Of zouden jullie dit nooit doen?

[quads id=1]

Tekisha uit Paramaribo

Tekisha uit Paramaribo Suriname heeft bepaalde dingen aan haar lichaam veranderd. Haar lichaam veranderde drastisch na haar zwangerschap. En bepaalde dingen aan haar lijf vond ze niet meer zo leuk, dus besloot ze om er iets aan te doen. Het lukte haar niet meer op de natuurlijke manier.

Ze heeft daarom een ‘mommy make over’ gedaan in Santo Domingo op de Dominicaanse Republiek. Voor meer informatie bekijk de volgende Facebook pagina van een plastische chirurg uit de Dominicaanse Republiek

[quads id=1]

Wat is een Mommy make over:

Je kunt ervoor naar Santo Domingo. Maar ook in Nederland is het mogelijk. Bijvoorbeeld bij Velthuis kliniek . Het kan daar al vanaf Euro 3400. Zij schrijven het volgende hierover:

Heb je last van slappe, opgerekte huid op je buik en lege borsten die van vorm veranderd zijn? Dit kan een gevolg zijn van een of meerdere zwangerschappen of groot gewichtsverlies. Je voelt je onzeker en niet comfortabel met je eigen lichaam en dat is vervelend. Een mommy makeover helpt dit te herstellen en zorgt dat je lichaam haar vormen terugkrijgt.

Ook in Nederland

Verschillende ingrepen
Een mommy makeover is in feite een combinatie van verschillende ingrepen, die precies de probleemgebieden aanpakken waar veel vrouwen mee zitten: de buik en de borsten. Zo kan er een (mini-) buikwandcorrectie uitgevoerd worden om de overtollige huid op de buik te verwijderen. Een borstlift of borstvergroting kan verslapte borsten verstevigen en omhoog brengen. Samen met de plastisch chirurg kun je bepalen welke behandeling of combinatie van behandelingen het meest geschikt is in jouw unieke situatie. De behandelingen worden tegelijk, tijdens één operatie, uitgevoerd. Je bent daardoor niet langer uit de running dan nodig is. Sterker nog, twee herstelperiodes worden ineen geschoven!

[quads id=1]

Het verhaal van Tekisha uit Paramaribo

Bekijk hier naar het verhaal van Tekisha. Ze vertelt aan radio 10 Suriname hoe het was na haar zwangerschap. Ze vertelt wat ze precies gedaan heeft. En tevens is ze bereid andere vrouwen uit Suriname te helpen die hetzelfde willen doen. En… we mogen ook kennis maken met haar vriend. Hij is duidelijk trots en blij.

Bekijk hier het interview op radio 10:

Zo gaat het eraan toe:

[quads id=1]

En bekijk hier haar prachtige muziek:

Bekijk bovenstaande video’s en websites voor meer informatie over een ‘Mommy Make over’. Voor extra vragen kun je contact opnemen met Tekisha Abel op Facebook. Zij helpt mensen, mannen en vrouwen, graag op weg.

Bron en foto’s: Tekisha Abel Facebook pagina
en de Facebook pagina en website van Radio 10 FM

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland