Onze dochter, moeder en zus 27-jarige Tiara Gregor (Princes Datcha) uit Paramaribo is overleden (foto’s en video’s)

overleden Paramaribo
Hierbij maken de diepbedroefde families Gregor, Lugard en Wosudenoe bekend dat Tiara Gregor uit Paramaribo is overleden. De zangeres uit Suriname was 27 jaar en stond vooral bekend als Princes Datcha. Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk ook naar de video’s van haar. De singineti zal VANAVOND plaatsvinden. Geef het door aan belanghebbenden

[quads id=1]

Overleden

Tiara Gregor

Uit Paramaribo. In de leeftijd van 27 jaar

Zij was een Surinaamse Reggaezangeres uit Paramaribo.
Velen kenden haar ook wel als Princes Datcha

Bekijk onderstaande foto’s voor meer informatie omtrent de uitvaart. Geef het door aan belanghebbenden

[quads id=1]

Bekijk hier haar muziek:

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland