“Mobiel internet wordt sneller” Telesur directeur Suriname kondigt 4G LTE aan –

Telesur Internet Suriname
Goed nieuws voor de gebruikers van mobiel internet in Suriname! 4G komt eraan. Heel Paramaribo is straks voorzien.

[quads id=1]

De nieuwe 4G LTE wordt ongeveer 10 keer sneller dan de huidige 3G. Is dat niet fantastisch? Bekijk het bericht voor meer informatie en deel het met iedereen. Hier wachten we allemaal toch op?

[quads id=1]

Telesur Suriname

NII de boodschap schreef het volgende hierover: Telesur directeur kondigt 4G LTE op mobiel aan in Suriname. “Wij maken ons mobiel internet sneller! Na de 4G LTE aanpassingen op ons netwerk voor mobiel eerder dit jaar, zijn de eerste testgebieden te weten Paramaribo Noord en Paramaribo Centrum nu in operatie.” Volgens de trotse Telesur directeur, Mike Antonius, zal binnenkort ook Paramaribo Zuid worden toegevoegd op dit systeem voor versneld mobiel internet.

[quads id=1]

Heel Paramaribo

“De komende tijd zullen onze engineers het mobiel netwerk verder optimaliseren. Onze klanten zullen in die testgebieden 4G LTE zien verschijnen op hun mobiele toestel en de versnelde mobiele breedbanddienst ervaren. Het upgraden van het mobiel netwerk is ook onderdeel van het Telesur Nationaal Breedband Project (TNBP). 4G LTE wordt ongeveer 10 keer sneller dan de huidige 3G. Het mag zo heten dat Suriname ietwat achterloopt op de mondiale digitale evolutie maar Telesur staat niet stil”, stelt Antonius

[quads id=1]

Ze staan niet stil

Met de 4G LTE upgrade op mobiel geeft Telesur invulling aan zijn rol als enabler van de e-Suriname visie. Telesur stemt al geruime tijd de bedrijfsactiviteiten af richting e-Suriname. Binnen deze visie worden voorbereidingen getroffen voor toepassingen voor diverse e-services, zoals online betalen.

Telesur Internet SurinameTelesur werkt samen met de gemeenschap continu aan zijn dienstverlening om de digitale toekomst van Suriname veilig te stellen.

[quads id=1]

Bel voor meer informatie

Het bedrijf laat via haar afdeling Corporate Communication weten de samenleving regelmatig te zullen informeren over de gebieden die vervolgens zullen worden uitgebreid met 4G LTE. Voor meer informatie kan men terecht bij de helpdesk, op het nummer 152.

Bron:

http://www.deboodschap.today/telesur-directeur-kondigt-4g-lte-op-mobiel-aan/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland