Meisje uit Suriname verklaart dat stiefvader haar ook van achteren heeft misbruikt

zus Paramaribo
Een storend bericht uit Suriname. Een meisje heeft verklaart dat ze intiem misbruikt is door haar stiefvader. Ook zegt ze dat hij haar ‘van achteren’ heeft misbruikt.
Stiefvader verklaart dat zijn lid niet werkt dus hij kan het niet gedaan hebben. Maar waarom vraagt hij dan om vergiffenis? En hoe komt het dat hij niet lang terug een andere vrouw heeft bezwangerd? Dat kan toch niet als ‘het’ niet goed werkt? Bekijk het bericht voor meer informatie. Is hij schuldig of niet?
Stiefvader uit Suriname

De Ware Tijd schrijft het volgende hierover: ‘Mijn geslachtsdeel werkt niet goed’. “Er is niets gebeurd! Ik ben onschuldig, want ik heb niets gedaan”, verklaarde Furgan S. dinsdag op vragen van rechter Duncan Nanhoe en officier van justitie Reshna Jhinkoe. Hij zou ten minste vier keer omgang hebben gehad met zijn stiefdochter. Bij de eerste keer zou het meisje pas acht jaar zijn geweest. De zaak kwam pas in december 2018 aan het rollen.

Stiefdochter van 8 jaar

De verdachte ontkent, maar volgens het slachtoffer heeft hij haar vaker (in haar achterwerk) misbruikt. Furgan S. verklaarde ook dat hij het slachtoffer niet kon misbruiken, omdat zijn geslachtsdeel niet in orde is. “Mijn geslachtsdeel werkt niet goed en haar moeder weet het”, verklaarde hij. Echter, twee jaar terug is een vrouw zwanger van hem geraakt.

Van achteren misbruikt

De man reageerde met verbazing op zaken die hem werden voorgehouden door de rechter. In het begin ontkende hij, maar na zich in allerlei bochten te hebben gewrongen, gaf hij toe het meisje te hebben betast aan achterwerk en borsten.

Hij heeft toegegeven

Furgan S. uit Suriname vertelde dat hij in december 2018 op bed lag, toen het meisje plotseling weer op hem kwam zitten. De moeder was op dat moment niet thuis. “Zij is zelf op me komen zitten, ik weet niet met welke bedoeling. Ik waarschuwde haar, maar ze kwam voor een tweede keer. Toen raakte ik haar bij haar borst en bil aan. Maar ik besefte dat ik niet goed bezig was dus ben ik gestopt.”

Hij is gestopt

Na de daad ging de verdachte naar het werk en maakte contact met zijn vrouw. Hij probeerde de zaak te sussen, maar de moeder van het kind dacht anders daarover. Uit appberichten blijkt hoe hij zowel de moeder als het slachtoffer om vergiffenis vroeg.

“Vergeef me, ik mocht haar niet aanraken. Laat ze me vergeven”, appte hij naar de moeder van het meisje. De zaak is uitgesteld naar 16 juli.

Bron:

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2019/06/19/mijn-geslachtsdeel-werkt-niet-goed/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland