Man overleden nadat dronken automobilist hem aanrijdt – Politie Suriname

overleden Suriname
Een zeer verdrietig bericht van overlijden. De verkeersbarometer van Suriname is helaas weer gestegen. Wanneer gaan we het afleren??? Drinken en autorijden gaan niet samen!!!

[quads id=1]

Wederom een dodelijk ongeval veroorzaakt door een dronken automobilist. Bekijk onderstaand bericht om het officiële politiebericht te lezen omtrent het ongeval en de identiteit van het slachtoffer.
Politie Suriname schreef het volgende:

Bromfietser 32e verkeersdode; veroorzaker ingesloten. De 47-jarige bromfietser Guillano, Biswane is na een aanrijding overleden.

[quads id=1]

Guillano, Biswane is in de late avond van zaterdag 15 juni door een dronken automobilist aangereden op de Oost-Westverbinding in het district Marowijne in Suriname. De politie van het ressort Albina deed na de melding van de aanrijding de plek aan. Onderzoek wees uit dat beide verkeersdeelnemers op de Oost-Westverbinding reden. Beiden reden in de richting van Moengo. Ter hoogte van Alfonsdorp reed de 37-jarige automobilist Roël, B. de bromfietser Guillano aan.

overleden Suriname
Foto binnengekomen via facebook

Door die aanrijding kwam Guillano van zijn voertuig te vallen op het wegdek en liep onder andere een zware verwonding aan zijn hoofd op.

[quads id=1]

Guillano werd afgevoerd naar de RGD poli te Albina om vervolgens overgebracht te worden naar een ziekenhuis te Frans-Guyana voor verdere medische behandeling. Op zondag 16 juni is Guillano in het ziekenhuis overleden.

[quads id=1]

De autobestuurder Roël, B. was zwaar onder invloed van alcohol toen de aanrijding tussen hem en Guillano plaats vond. Roël klaagde van lichaamspijnen en werd voor medische behandeling overgebracht naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Hij bleek geen noemenswaardige letsels opgelopen hebben en werd ter ontnuchtering overgebracht naar het politie bureau.

[quads id=1]

Na te zijn ontnuchterd werd Roël voorgeleid bij een hulpofficier van justitie. Daarnaar gevraagd verklaarde hij dat hij met zijn auto tegen iets was aangekomen maar dat hij niet wist wat dat was. Na overleg met het Openbaar Ministerie is Roël in verzekering gesteld door de politie van Albina. Zijn auto is hangende het onderzoek in beslag genomen.

Bron:

Bromfietser 32e verkeersdode; veroorzaker ingesloten

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland