Agressieve man vernielt pinautomaat omdat er geen geld uitkomt – politie Suriname

man Suriname
De politie in Suriname heeft een man opgesloten. De man werd ze agressief dat hij een pinautomaat heeft vernield
[quads id=1]
Hij was boos omdat de automaat zijn pasje had ingeslikt…en er kwam geen geld uit. Misschien had hij even de bank moeten bellen. Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie. Snappen jullie hem wel? Misschien had hij het geld echt nodig? Of kwam het door drank?
Politie Suriname

Politie Suriname schrijft het volgende hierover: Man vernielt pinautomaat die zijn pinpas “geslikt” heeft. De 59-jarige Aron, C. is door de politie van Nieuw-Nickerie op zaterdag 16 juni in verzekering gesteld voor vernieling.

[quads id=1]

Lichtelijk aangeschoten

Aron stopte zijn pinpas in een geldautomaat om een som geld te lichten. Bij die gelegenheid was hij lichtelijk aangeschoten en heeft hij zeer waarschijnlijk verkeerde pincodes ingetoetst met het gevolg dat uiteindelijk noch zijn pinpas noch geld uit de machine tevoorschijn kwamen.

[quads id=1]

Hij werd boos

Aron werd toen zo boos dat hij de machine begon te bewerken met een verstelbaar sleutel. Er is aangifte van vernieling tegen Aron gedaan en na afstemming met het Openbaar Ministerie is hij door de politie in verzekering gesteld

Bron:

https://www.politie.sr/man-vernielt-pinautomaat-die-zijn-pinpas-geslikt-heeft/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland