51-jarige man valt in padie kaf en gaat dood – politie Suriname

0
Een vreselijke dood. Een man in Suriname is gevallen in een laadbak vol Padi kaf.
Hij werd bedolven onder het kaf en kwam te overlijden. Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie omtrent het incident en voor de gegevens omtrent zijn identiteit.
Man uit Suriname

Man raakt bedolven onder padie kaf en gaat dood. De 51- jarige heer Djiwanpersad, Manraj is op zaterdag 15 juni overleden, nadat hij bedolven werd onder padie kaf. Dit incident vond plaats bij een rijstbedrijf in het district Nickerie.

Hij is gevallen

De heer Manraj was padie kaf gaan ophalen met zijn vrachtwagen. Op een bepaald moment viel hij in de laadbak van zijn vrachtwagen die nagenoeg vol zat met het kaf. Manraj uit Suriname werd bedolven onder het kaf en verloor daarbij het leven. Een ingeschakelde arts stelde officieel zijn dood vast.

In opdracht van het Openbaar Ministerie Suriname is het ontzielde lichaam van Djiwanpersad, Manraj door de politie afgestaan aan zijn nabestaanden.

Bron:

Man raakt bedolven onder padie kaft en gaat dood

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

Comments are closed.