TUI gaat vaker vliegen van Amsterdam naar Paramaribo maar stopt huidige samenwerking met SLM – vakantie Suriname (video’s)

vakantie Paramaribo
Goed nieuws voor de mensen die graag op vakantie gaan naar Paramaribo. TUI komt namelijk vaker onze kant op.

[quads id=1]

TUI vliegt inmiddels al twee jaar naar Suriname en veel mensen uit Nederland hebben kennis gemaakt met Suriname. En velen zijn enthousiast en zullen ons land waarschijnlijk vaker bezoeken. Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk ook naar video’s van personen die met TUI naar Suriname zijn gevlogen. De huidige samenwerking met SLM wordt wel stopgezet. Want zij gaan vanaf nu zelfstandig opereren. Dus nu kunnen we kiezen tussen SLM, KLM en TUI. Welke maatschappij heeft jouw voorkeur?

[quads id=1]

Vakantie Paramaribo

LuchtvaartNieuws schrijft het volgende hierover: TUI FLY VAKER NAAR PARAMARIBO, STAAKT CODESHARING MET SLM. TUI fly verdubbelt vanaf komend winterseizoen het aantal vluchten van Amsterdam naar Paramaribo. Daarmee vliegt de luchtvaartmaatschappij van reisconcern TUI twee keer per week naar Suriname. Tegelijkertijd wordt de codeshare-samenwerking met Surinam Airways (SLM) na twee jaar beëindigd.

[quads id=1]

Samenwerking met SLM

“De samenwerking met Surinam Airways in zijn huidige opzet is beëindigd, wij zijn nog in gesprek om stoelen op elkaars vluchten te verkopen, een zogenaamd interline agreement”, meldt Arjan Kers, General Manager van TUI Nederland, in een reactie aan Reismedia.

Kers is tevreden over de vluchten naar Suriname, die twee jaar geleden in nauwe samenwerking met SLM werden opgestart. “Veel Nederlanders hebben met Suriname kennis gemaakt als vakantiebestemming en zijn enthousiast. De vraag naar georganiseerde vakanties in Suriname stijgt gestaag en daarom gaan wij zelfstandig verder met de vluchten.”

[quads id=1]

Pakketreizen

Volgens Kers heeft de inzet van de Boeing 787-8 Dreamliner op de route een grote bijdrage geleverd aan de tevredenheid van de reizigers. TUI geeft desgevraagd aan dat circa dertig procent van de capaciteit bezet is met reizigers die een pakketreis hebben geboekt.

Nu zelfstandig

TUI fly startte twee jaar geleden met de lijndienst Amsterdam-Paramaribo. Dankzij de codeshare-samenwerking plaatste TUI fly haar vluchtnummer ook op twee wekelijkse vluchten van Surinam Airways op dezelfde route. TUI fly gaat de vluchten dus nu zelfstandig uitvoeren.

[quads id=1]

De Airbus A340-300 van SLM kampte regelmatig met technische problemen, waardoor de Surinaamse maatschappij vervangende capaciteit moest inhuren. Dit jaar stond het toestel maandenlang aan de grond.

Amsterdam Paramaribo

TUI zette het SLM-toestel overigens regelmatig in op vakantievluchten naar Turkije en de Canarische Eilanden. Dat gebeurde als TUI behoefte had aan extra capaciteit en de A340 tussen de vluchten naar Paramaribo door beschikbaar was op Schiphol. Ook daar komt nu een eind aan, bevestigd men desgevraagd aan Reismedia

Bekijk hier wat Suriname vakantie video vlogs van TUI passagiers:

Bron:

https://www.luchtvaartnieuws.nl/nieuws/categorie/2/airlines/tui-fly-vaker-naar-paramaribo-staakt-codesharing-met-slm

Geschreven door Niek Vernooij
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland