Stomdronken Gisla veroorzaakt aanrijding in het verkeer – politie Suriname

Suriname vrouw dronken
Drank maakt meer kapot dan je lief is. Toch snappen sommige mensen het niet. Waarom drinken mensen zoveel? begrijpen ze wel dat er mensen dood kunnen gaan?

[quads id=1]

Gisla uit Suriname stapte stomdronken in haar wagen. Zij kwam op de rijhelft va haar tegenligger terecht en veroorzaakte een ongeval. Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie. De politie heeft haar heengezonden. Misschien zijn de straffen veel te laag?

[quads id=1]

dronken vrouw

Politie Suriname schreef het volgende hierover: Dronken vrouw veroorzaakt aanrijding. De 54-jarige autobestuurder Gisla T. veroorzaakte in de avond van vrijdag 14 juni een aanrijding op de Indira Gandhiweg.

[quads id=1]

verkeer Suriname

De verkeersunit van regio Midden werd ingeschakeld voor een aanrijding tussen twee voertuigen. Onderzoek wees uit dat beide partijen over de Indira Gandhiweg reden. Ter hoogte van de Vredenburgweg kwam de autobestuurder Gisla, T. die symptomen van dronkenschap vertoonde, op de rijhelft van haar tegenligger terecht met als gevolg de aanrijding met materiële schade.

[quads id=1]

Gisla had teveel gedronken

Gisla werd overgebracht naar het politiebureau om een blaastest te ondergaan. Zij blies daarbij 720 microgram alcohol per liter uitgeademde lucht. Het toegestane alcoholpromillage is 220 microgram. Volgens de verkeerswet had Gisla uit Suriname dus deel genomen aan het verkeer onder invloed van alcohol waarbij zij een aanrijding veroorzaakt had. Hangende het onderzoek werd haar rijbewijs ingevorderd door de politie.

Zij is heengezonden

Toen Gisla nuchter was werd zijn voorgeleid bij een hulpofficier van justitie. Na verhoor werd zij heengezonden. Het tegen haar opgemaakt politie dossier en ingevorderd rijbewijs zijn voor verdere afdoening opgestuurd naar het Openbaar Ministerie.

Bron:

https://www.politie.sr/dronken-vrouw-veroorzaakt-aanrijding/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland