Mijn zus Jean Pinas uit Paramaribo is overleden (foto’s)

overleden Paramaribo

Het verliezen van een zus is hard. De verdrietige Molada Pinas is haar zus Jean Pinas verloren. Bekijk het bericht voor meer informatie. Wij van FamilieNieuws wensen Molada en de overige nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies.

[quads id=1]

Overleden
Mijn zus

Jean Pinas

Jean, zus je heb me vandaag gelaten zonder om een woord aan me te zeggen. Ik huil altijd wanneer ik RIP ziet van andere maar ik wist nooit dat het zo pijnlijk was

😭😭😭
~ Molada ~

Informatie omtrent de uitvaart wordt nader bekend gemaakt

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland